Az Agoda.com iPad app-ja egyszerűsíti a mobil szállásfoglalást

icon.pngAz iTunes webáruházból mostantól ingyenesen letölthető az Agoda.com iPad app, amelynek használatával város, ország, elnevezés, látnivaló vagy akár érdeklődési terület (POI) szerint is kereshetnek szállodát az utazni vágyók. A program világszerte 200.000 hotel ajánlatai között képes válogatni, a felhasználókat a különböző szűrési lehetőségek segítik a megfelelő ajánlat megtalálásában, így például ár, csillag, népszerűség vagy elhelyezkedés alapján is lehet keresni.

"Az iPad app használatával milliószámra elérhető, jó minőségű, nagy felbontású fotó, valamint a rendszerben található hotelekről készült 3,5 millió szöveges felhasználói értékelés óriási segítséget jelent majd ügyfeleinknek a megfelelő hotel kiválasztásában. A fejlesztés ráadásul nem áll le, rendszeres időközönként újabb és újabb frissítések várhatók a programhoz" - mondta John Brown, az Agoda.com vezető termékfejlesztési felelőse.

1.jpg 2.jpg

A nagyobb - kiváló élességet, színeket produkáló - képernyőben rejlő lehetőségeket kihasználva az iPad app némileg eltér az Agoda.com iPhone-ra optimalizált alkalmazásától. A legszembetűnőbb különbség, hogy az iPad app használatával a felhasználó könnyebben tudja használni a térképet, amelyen akár madártávlati képet is megtekinthet a kiszemelt szállodáról és környékéről. Az iPad app további előnyei közé tartozik, hogy a felhasználó könnyen végigböngészheti a legnépszerűbb úti célokhoz kapcsolódó hotelajánlatokat, a műholdas helymeghatározás (GPS) segítségével pedig az éppen aktuális tartózkodási helyen is kereshetők szállodák, ha gyors megoldásra van szükség. Kedvencek mentésére is van lehetőség, a fényképek, árak, felhasználói vélemények és egyéb információk között pedig egyszerű ujjmozdulatokkal lehet navigálni.

3.jpg 4.jpg

A cég legfrissebb felmérései azt mutatják, hogy a hordozható internetes eszközökön - tableten és okostelefonon - egyre többen keresnek és foglalnak szállásokat, és ez a trend egyre inkább gyorsul.

5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!