Élménytér - amikor egy újság lapjai életre kelnek

Icon.pngAhogy fejlődik a világ, egyre inkább lesz minden interaktív. Az ARWorks most egy újságot tett látványossá, méghozzá a Samsung karácsonyi katalógusát. Az Élménytár nevű program segítségével szinte mindent megnézhetünk 3D-ben (csak azokat lehet, ahol az alkalmazás ikonja megtalálható), megforgathatjuk, valamint a készülék különlegességeit ki is emeli, mint például a Samsung S3 egy gombnyomásra 8 fotót készítő megoldását.

Az akció különlegessége, hogy nyerhetünk egy MINI Coopert is, amihez nem kell mást tenni, mint: "Akár az appból, akár bármilyen más úton a web shopba érkező és ott vásárló látogató, ha használja az alkalmazást, és az ott található, az app által generált egyedi kódot beírja a Samsung nyereményregisztrációs oldalán, egy Mini Coopert nyerhet."

A katalógus hátulján található ábrára irányítva a telefonunk kameráját ki is próbálhatjuk a MINI Coopert egy távirányítós autó formájában, amivel akár driftelhetünk is és így füstölgő keréknyomokat hagyhatunk a képernyőn. A csíkok egy idő után eltűnnek, hiszen egy idő után zavaró lenne a sok fekete csík.

Az Augmented Reality, magyarul kiterjesztett valóság alkalmazás ingyenesen letölthető iPhone-ra és Android-ra. A készítők gondoltak azokra is, akiknek nincsen meg a katalógus, így azok számára IDE kattintva érhető el PDF formátumban.

Képek:

1.jpg 2.jpg
5.jpg 6.jpg

Letöltés iPhone-ra:   Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png   playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!