Pick Up Anywhere - csajozz bárhol a világon

Icon.pngMegjelent a Pick Up Anywhere nevű magyar fejlesztésű alkalmazás, aminek a segítségével szinte bárhol csajozhatsz. Ehhez nincs más hátra, mint a megfelelő lépéseken végigmenni, valamint a legfontosabb, a kívánt nyelvet beállítani, hiszen Németországban nem biztos, hogy megértik az olasz nyelvet.

Az alkalmazásban a csajozás négy lépésből áll, amiket nagyszerű képekkel szemléltetnek. Az első lépés a csajozáshoz a célpont bemérése, amit egy célkeresztben lévő nyúl ábrázol. Itt a különböző bókolási módok találhatóak, mint például "szeretem a hajadat", "tetszik a hajad" és a "megzabálom a hajadat". A haj csak egy lehetőség a sok közül, hiszen nem biztos, hogy a felhasználó tudja a megfelelő szavakat, ezért egy kilenc elemes listából választhatjuk ki, hogy mire szeretnénk utalni.

A második szint az, amikor kivetjük a csalit, vagyis meghívjuk valamire, például egy kávéra, koktélra, illetve más italokra. Ez csak abban az esetben működik, ha egy bárban találkozunk a kiszemelt "áldozattal", hiszen az út közepén nem biztos, hogy meg fogjuk hívni egy sörre.

Ezek után jöhetnek az igazi randik, amihez először is el kell hívnunk a kiválasztott személyt. Ebben segít a harmadik lépés, ahol elhívhatjuk színházba, állatkertbe, moziba, egy étterembe, vagy akár csak sétálni. Amennyiben bele szeretnénk vágni a közepébe, akkor a fejlesztők egy olyan lehetőséget is beletettek, hogy elhívjuk egy bokorba.

A végére már csak az maradt, hogy meghívjuk magunkhoz. A fejlesztők itt is vicces hangulatban voltak, ugyanis rögtön a második hely a barlang, amit kétlek, hogy bárki is ott lakna. A végén még található kalózhajó, kastély, de természetesen értelmes elemeket is tettek bele, mint az autó, sátor, privát repülő, illetve a hotelszoba.

Az alkalmazás öt különböző nyelven (spanyolul, angolul, olaszul, németül és franciául) tudja elmondani ezeket, néhol elég darabosan mondja, de teljesen használható. A program maga ingyenesen letölthető, viszont aki szeretné eltüntetni belőle a reklámokat (amiket én nem találtam), az meg is tudja venni 1,79 Euróért a Pro verziót az alkalmazáson belül. És ezek után bátran fel merem tenni a kérdést: lehet, hogy az iPhone-od jobban csajozik, mint te?

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!