5perc.es - szünet, amikor csak akarod

Icon.pngSzinte mindenki járt már úgy, hogy volt 5-10 perc szabadideje, és azon gondolkodik, hogyan is töltse el értelmesen, ami valljuk be, elé nehéz, hiszen 5-10 perc szinte semmire se elég. Természetesen itt is van kivétel, mint például a vicces képek nézegetése az interneten az 5perc.es nevű alkalmazás segítségével. A program segítségével megnézhetjük Apple készülékeinken a legfrissebb posztokat.

Az applikáción belül nem csak a legfrissebb posztokat találhatjuk meg, hanem a toplistát is megnézhetjük, amennyiben a legjobbak érdekelnek. Ez viszont csak nagyon ritkán változik, hiszen az összes bejegyzésből állítják össze a listát. A két nézet közötti váltáshoz egy picit felfele kell tekerni, ilyenkor megjelenik az alsó menücsík, ahol megtalálhatjuk a legfrissebbek, illetve a toplista menüpontot. A csík jobb oldalán található egy gomb, amit megnyomva egyrészt megváltozik a kép, másrészt becsúszik oldalról az info menüpont. Ezt úgy is elérhetjük, hogy a képernyők balra elhúzzuk.

A posztok egymás alatt találhatóak felsorolás szerűen, ha leérünk a legaljára, akkor rövid töltés után folytathatjuk a képek nézését. Ha valamelyiket alaposabban meg szeretnénk nézni, akkor nincs más dolgunk, mint rábökni a listában. Ilyenkor megjelenik magában a kiválasztott kép, amit szabadon nagyíthatunk, ha valamelyik részére kíváncsiak vagyunk. Alul található három gomb, a megosztás, likeolás, és a kommentelés. Őszintén szólva mind a három ugyan oda ugrik, viszont így senki se kezdi el keresgélni össze-vissza, hogy hogyan lehet megosztani. A három gomb valamelyikére nyomva megjelenik felül a tetszik, a megosztás gomb, alatta pedig a Facebook-os kommentek.

Az alkalmazás maga nagyon jól össze lett rakva, gördülékenyen megy az egész, a kommentelés és a hasonló dolgok is találóan lettek megoldva, így mindenki meg fogja találni. Aki ismeri és szereti az 5perc.es weboldalt, vagy csak van 5-10 perc szabadideje, azok számára ez egy remek alkalmazás, méghozzá ingyen.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!