iPad mesekönyv karácsonyra – interaktív Hisztimesék

icon.pngA Sanoma Média Budapest legújabb karácsonyi meglepetése kicsiknek és gyakorló szülőknek az iPad-re írt Hisztimesék, mely egyrészt animált hangoskönyv, másrészt játékot is tartalmaz a kicsik számára. Azoknak a szülöknek (valaha én is ezek közé tartoztam), akiknek hisztis kisgyermekük van, sok jó tanácsot adnak a többiek, ám nem biztos, hogy ez a megoldás. Ez az alkalmazás akár komoly segítséget nyújthat a leszoktatandó gyermekeknek. És persze mi is nagy hasznát vettük volna a mesében szereplő Hisztimanónak annak idején.

1.png 2.png

Az app alapját Berg Judit azonos című kötete adja, a mesekönyvet egyik kedvenc színésznőm, Ónodi Eszter tolmácsolja. A két izgalmas interaktív játékkal kiegészített animált mese és hangoskönyv ideális ajándék: szórakoztat és tanít egyszerre.  Gévai Csilla illusztrációi megelevenednek, a két interaktív játék pedig újra és újra érdekessé teszi az applikációt a legkisebbeknek: az évszakok és a megfelelő ruházat összekapcsolásában segít az egyik, odafigyelést és ügyességet kíván a másik. Az alkalmazásban egy szülőknek szóló, bátorító "igaz mese" is hallható Ördög Nóra előadásában.

5.png 7.png

Az appban gyakorlatilag minden él, a narancssárga színnel jelölt helyekre bökve aranyos animációk indulnak el a képernyőn. A Hisztimesék az App Store-ból 1.79 Euróért vásárolható meg. Kisgyerekeknek és szüleiknek kötelező darab :-)

4.png

6.png

Letöltés iPad-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!