Score! Classic Goals - Karácsony 2. napja

Icon.pngElérkezett az Apple-nél a Karácsony 2. napja, ami azt jelenti, hogy valami újabb meglepetést találunk az alkalmazásban. Ez pedig ma nem zene, hanem egy játék, méghozzá a Score! Classic Goals nevezetű. Aki egy kicsit is szereti a focit, annak több órán át remek elfoglaltságot jelent a játék. Előre leszögezném, hogy ez nem FIFA típusú játék, ahol végig rohangálni kell, hanem ügyességi feladatok sorozatát kapjuk. A részletekért olvasd tovább a cikket :).

A játékban időszakokra bontva megtalálhatjuk a legnagyobb gólokat a foci történelmében, amiket le kell utánoznunk. Az utánzásba beletartoznak az előtte lévő passzok is, így átélhetjük, hogyan is történhetett a helyszínen. A karakterek mozgása teljesen automatikus, nekünk csak a rúgás irányát kell megadnunk, bár ez nem mindig olyan egyszerű annak ellenére, hogy meg is tudjuk nézni, hogy hova kell helyezni a labdát, hiszen nem csak egyenes passzokat kell csinálni, hanem nagyon gyakran a megfelelő mértékben csavarni is kell a labdát. A gólok összesen hét kategóriába vannak sorolva, a 2010-es évek, 2000-es évek, 1990-es évek, 1980-as évek, az Euro legjobbjai, a nemzetközi bajnokságok legjobbjai és a legendák góljai.

Ahogy haladunk sorban, egyre nehezebb feladatokat kapunk. Amennyiben valamelyikkel nagyon nem boldogulunk, igénybe lehet venni az úgynevezett aranylabdát, ami abból áll, hogy automatikusan a tökéletes íven rúgja a labdát, így ki tudunk hagyni néhány pályát. Az aranylabdából alapvetően kettő áll a rendelkezésünkre, de lehet többet is szerezni.

A játék maga nagyon jól el lett készítve, belebújhatunk a játékosok bőrébe, de vigyázz, csak a nagyon pontos passzokat érzékeli rendesen, a játékosok nem fognak anélkül rendesen mozogni. Érdemes letölteni, amíg ingyenes, tehát egészen pontosan éjfélig :).

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!