Geomaster - Karácsony 3. napja

Icon.pngAz Apple a mai napra megint egy játékkal kedveskedik a felhasználóknak, a Geomaster-rel, ami nem csak az idő elvesztegetésére szolgál, hanem a földrajz tudásunkat is tudjuk vele fejleszteni, illetve tesztelni is, mennyire ismerjük egy adott kontinenst országait, zászlóit és városainak helyét.

A játékban különböző feladatok közül válogathatunk, hogy miben szeretnénk megmérettetni a tudásunkat. Ezek a feladatok a következők: európai országok ismerete, városok helye, francia megyék, kínai megyék, afrikai országok, ázsiai országok, az Egyesült Államok államai, városai, Latin Amerika országai, egy kiválasztott kontinensen a zászlók ismerete, illetve az utolsó a világ fővárosai.

A városok keresésénél az alapján kapunk pontot, hogy mennyire közel sikerül letenni hozzá a jelölőt. Ha megfelelő mennyiségű pontot érünk el, akkor mehetünk a következő szintre, vagyis nagyon profin kell tudni hozzá a városok neveit, hiszen nem csak a fővárosokat kérdezi, hanem egyéb kisebbeket is. A zászlósnál viszonylag egyszerűbb a dolgunk, ott összesen 3 zászló közül kell kiválasztani a megfelelő országét. Itt az a nehezítés, hogy összesen ötször hibázhatsz, utána kezdheted elölről, kivéve, ha egymás után ötöt kitalálsz, mert akkor kapsz extra életet.

A játék ingyenesen letölthető az App Store-ból egészen éjfélig, szóval aki szeretné tesztelni a földrajzi tudását, annak itt a lehetőség. Az alkalmazás kicsik én nagyok számára egyaránt hasznos és élvezetes.

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg
5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!