Drinking Game Bomb Version - ha be akartok rúgni

icon.pngKözeleg Szilveszter napja, melyet mindenki másképp ünnepel, ám legtöbben egyetértenek abban, hogy ilyenkor inni kell. Ha baráti társaságban töltöd a nevezetes estét, akkor lehet spontán is inni, ám sokkal szórakoztatóbb társasjáték keretében tenni ugyanezt. Persze távol álljon tőlünk bárkit heveny alkoholizmusra bíztatni, de ha már úgyis iszol, játssz is!

Miután sikeresen letöltötted és telepítetted a Drinking Game Bomb alkalmazást, indítsd el és máris kezdődhet a játék! Egy könnyed mozdulattal húzd ki a nyelv beállítási fület ( baloldalt ), és állítsd be a magyarra! Lehetőleg körben helyezkedjetek el (zárt alakzatban, pl. asztal körül), majd akinél kezdődik a játék, rázza meg az iPhone-t, és azonnal adja is tovább, az egyik irányba. Amíg csak teheted, add tovább a telefont, mivel akinél felrobban a bomba (mindig más időközönként) annak kell végrehajtani a feladatot. Több, mint 100 vicces feladatot tartalmaz egyenlőre az alkalmazás, amik garantáltan meghozzák a jókedvet! Miután nevettetek egy jót és ittatok, érintsétek meg a képernyőt a játék folytatásához, majd rázzátok meg újra, és csináljátok mindezt addig, ameddig csak szeretnétek. Tapasztalatok/visszajelzések alapján nagyon felpörgeti, összehozza a társaságot, a hatás garantált a kiváló és poénos feladatoknak köszönhetően! Kiváló egy buli alapozásához, vagy házibulikba!

1.PNG 2.PNG 4.PNG

 

A résztvevők számának beállításával a bomba időzítését állíthatjuk, mivel nagyobb társaságok esetén nagyobb intervallumra lehet szükség. Vigyázzatok az iPhone-ra, mivel semmilyen felelősséget nem vállal a készítő semminemű kárra! Az alkalmazás Facebook oldala: https://www.facebook.com/drinkinggameapp. Ára mindössze 0.89 Euró.

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!