Happy New Year Fireworks - Újévi tüzijáték vitrtuálisan

icon.pngKi ne tudná, hogy az új évet Szilveszter éjjelén tüzijátékkal illik megünnepelni? Persze, hogy mindenki, ám előfordulhat, hogy nem tartasz saját tüzijátékot, és más sem a környezetedben. Azért ekkor sem kell elkeseredned,  hiszen ha van okostelefonod, csinálhatsz magadnak virtuális látványosságot. A Pocket Scientists alkalmazásai ebben segítenek, hiszen segítségükkel bárhol és bármikor nézhetsz tüzijátékot.

Az alkalmazás indítása után használhatod a kamerát, mely háttérnek az előtted látható tájat fogja vetíteni, ám akkor sincs baj, ha a szobábaín vagytok éppen, hiszen egy tetszés szerinti képet is kiválaszthatsz háttérnek. Ezen a háttéren fog megjelenni a tüzijáték, ahhoz viszont, hogy megjelenjen, kicsit felfelé kell fordítani a készülékedet. Maga a látvány a tér egy pontján van, tehát a telefon vagy tablet mozdításakor a pattogó szikrák a megfelelő helyen fognak látszani.

mzl.sipqpbfw.480x480-75.jpg mzl.mvurfxsm.480x480-75.jpg

Az alkalmazás tulajdonságai:

  • Különböző rakéta-készletek a 3 termékhez
  • Valós időben számított kilövések és robbanások
  • Virtuális 3D-s tér, valós idejű pozicionálással
  • A kiterjesztett valóság a képernyőt és a telefon kameráját használja a látvány eléréséhez.
  • Alaptulajdonság, hogy az épp futó tűzijáték alkalmazás képe megosztható a FaceBookon
  • Szüneteltetni lehet a tűzijátékot, hogy a felhasználó megtalálhassa az alkalmas pillanatot a fénykép elkészítésére.

Az alkalmazás alapverziója ingyenes, azonban a vizuális élvezetet enyhén zavaró vízjelet tartalmaz, amely a készített fotón is megjelenik. A fénykép természetesen azt mutatja, amit a mobil eszköz – a messzi tájat, ami felett a virtuális térben csodás tűzijáték zajlik. Az alkalmazásból teljes értékűt 0,99 dollár segítségével varázsolhatunk, akkor eltűnik többek között a kilátást , illetve a fotót zavaró vízjel is, így teljes pompájában lehet élvezni a virtuális tűzijátékot.

mzl.bbcrhdmo.480x480-75.jpg mzl.anmsukxj.480x480-75.jpg

A Fireworks termékcsalád alkalmazásai a nagyobb képernyős eszközökön is futnak: ha a képernyő nagyobb, a kilátás és a látvány is nagyobb lesz. Az Anniversary Fireworks és a Happy New Year Fireworks egyaránt elérhető az iTunes App Store-ban és a Google Playen. A Romantic Fireworks egyelőre csak Google Play-en érhető el, azonban hamarosan érkezik majd az iTunes App Store-ba is.

Letöltés iOS-re: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!