Sonic Jump - Karácsony 6. napja

Icon.pngÉs íme, elérkezett a 6. nap is. Az Apple a mai napra a Sonic Jump nevű játékot tette ingyenessé, vagyis újra követhetjük a kék sündisznó kalandjait, Ami kicsit más ebben, mint az összes eddigi Sonic játékban, hogy két dimenziós, és csak felfele kell ugrálni, de éppen ez teszi szórakoztatóvá.

A játékban alapvetően négy különböző pálya van, de nem kell megijedni, hiszen az összes 12 feladatot tartalmaz, így bőven van lehetőség a szórakozásra. Amennyiben már végigvittük a történetet, lehetőségünk van csak simán is menni, ahol már csak a magasság számít.

Ha kezdjük unni Sonic-ot, illetve nem ő a kedvenc karakterünk, akkor a boltban lehet venni újabb karaktereket, vagy ha elérünk bizonyos szintet, maguktól elérhetővé válnak, így nem kell rendes pénzért megvásárolni. Az alkalmazás első indításakor jelzi nekünk, hogy felnyitottunk egy új karaktert, így már rögtön van választék, Sonic vagy Blaze. Amennyiben túl nehéznek találjuk a játékot, néhány kiegészítőt lehet még itt venni, mint például mágnest, ami vonzza a gyűrűket, visszapattanós hálót, hogy ha leesnénk, akkor ne kelljen újra kezdenünk, illetve a meglévő küldetéseinket is ki tudjuk hagyni megfelelő mennyiségű gyűrűért, de ezeken kívül még nagyon sok kiegészítő van.

Akik szeretik az ilyen típusú játékokat, azok számára biztosan tetszeni fog. A grafikája a célnak tökéletesen megfelel, a zenéje is illik a hangulathoz, és ami a legfontosabb, hogy nem idegesítő. A játék egészen éjfélig ingyenesen letölthető, szóval érdemes minél hamarabb lecsapni rá, amíg van lehetőség :).

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!