We want you! - blogger kerestetik

Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy mániákus íráskényszerben és kütyüfüggőségben szenvedsz folyamatosan, szeretnéd megírni mindazt, ami belülről kínoz a témában, és érdemes is leírnod, mert az ország egyik vezető hírportáljának címlapján rendszeresen hirdetik az írásaidat, és rendszeresen több ezren olvassák. És ez még semmi, képzeld el hozzá azt is, hogy folyamatosan újabbnál újabb kütyüket tukmálnak rád, hogy próbáld ki, és írj róla. És azt is képzeld el, hogy időnként a legnagyobb világmárkák sajtótájékoztatóján kell résztvenned, ahol örömmel fogadnak, és az értékes információkon kívül jobbnál jobb ebédekkel traktálnak. És képzeld el, hogy karácsonyra a postás ajándékot hoz a blog üzemeltetőitől, és képzeld el, hogy időnként összeül a szerzőgárda egy baráti sörözésre, ahol megbeszéljük az elmúlt időszakot, és a következő időszak kihívásait. És képzeld el hogy...

És most nyisd ki a szemed, és hidd el, hogy ez valóság is lehet. Ha csatlakozol csapatunkhoz, ez mind valóra válhat. A nap legjobb cikkét elküldjük az index.hu szerkesztőinek, akik többnyire be is rakják a blogketrecbe, ahonnan több ezer olvasó érkezhet elolvasni, amit írtál. Ha budapesti vagy, a tesztkütyüket is ki tudod próbálni, és a sajtótájékoztatókra is el tudsz jutni. És a karácsonyi ajándék meg a közös sörözés sem lesz csak vágyálom.

Cserébe jó ha tudod, hogy a sandbox nem a szomszéd játszótér homkozója, és a multitask sem mindig multitask. Tudnod kell, mi a különbség az iOS és az Android közt, és az sem baj, ha a Windows rendszerekről is van némi ismereted. Ki kell próbálnod sok-sok alkalmazást a saját mobilodon, és mikor más épp a másik oldalára fordul, neked angol nyelvű oldalakon kell kutakodnod a legfrissebb hírek után. És ha még a fejlesztéshez is értesz valamelyik platformon, netán többön, akkor végképp te vagy a főnyeremény. Ja és persze mindent le kell írnod, élvezhető stílusban. Mivel Android témában egyelőre elegen vagyunk, most iOS témakörben keressük a bloggereket, legyen a téma friss készülék, iPhone koncepció, iOS app, vagy épp egy frappáns kiegészítő.

No, mit szólsz ehhez az ajánlathoz? Ugye, hogy visszautasíthatatlan? Ha jelentkeznél, vagy várd meg, hogy telepatikus úton rád találjunk, vagy írj nekünk az info[at]napiapp[pont]hu e-mail címre. Szükségünk van rád!

wantsyou.jpg

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: Hirek