Shark Dash - Karácsony 12. napja

Icon.pngÉs íme elérkezett a 12. nap, vagyis véget ért az Apple ajándékosztogatása. Az utolsó napra egy Gameloft játékot tettek ingyenessé, a Shark Dash-t. A játék lényege nagyon egyszerű, annyi a dolgunk, hogy a cápával el kell kapnunk az összes kacsát.

Mint minden logikai és ügyességi játékban, itt is vannak nehezítések, így az első néhány küldetés elég egyszerűek, szinte gondolkodni se kell, hogy megszerezzük a 3 csillagot, de később már az is nagy szám, ha sikerült legalább 1 csillagra teljesíteni. A Gameloft nem titkolja, hogy hogyan adja a csillagokat, hiszen mindig kiírja, hogy az egyik csillag az érmék megszerzéséért van, a második azért, hogy minden kacsát elkaptunk, a harmadik pedig akkor jár, ha az elején kiírt mennyiségű lövést, vagy kevesebbet használtunk a kacsák elkapására. A nehezítések alatt olyanokat kell elképzelni, mint aknák, gyorsító úszógumik (ha átrepülünk rajta, akkor gyorsít), a gyorsító cső és még sok hasonló, amik nem csak nehezítik, de sokkal színesebbé is teszik a játékot.

1.jpg 2.jpg

Az érmék gyűjtése természetesen nem csak dísznek van, hanem a boltban lehet belőle venni visszavonó elixírt, amivel ha elrontottuk az egyik lövést, akkor nem kell újra kezdenünk, hanem visszavonja azt. Ebből lehet venni 5-ös, 10-es és 25-ös csomagot, illetve In App Purchase segítségével végtelen mennyiségűt is vehetünk 0,89 Euróért. Az érmék másik felhasználási módja a küldetések átlépése. Ha valamelyik szinttel nem boldogulunk, akkor bizonyos mennyiségű érméért kihagyhatjuk.

3.jpg 4.jpg

Akik nem szeretnek a buszmegállóban unatkozni, azoknak érdemes letölteni, hiszen egy nagyon addiktív játékról van szó, méghozzá az Apple 12 Days of Christmas keretein belül ingyenesen.

5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!