Áttetsző Mod Kit iPhone 5-höz

A 2013-as Consumer Electronic Show-n elég sok mindent jelentenek be, és az iPhone5Mod csapat is úgy döntött, hogy csatlakozik a tömeghez. Az általuk bemutatott termék nem egy készülék, hanem mint a nevükből is látszik, egy iPhone módosítást adtak ki, méghozzá az áttetsző Mod Kit-et iPhone 5-höz.

1-800x600.jpg

Ez a kiegészítő mindössze 39.90 USD-be kerül, és hét színben érkezik majd. A csomag összesen 9 kis darabból áll, aminek a segítségével átalakíthatjuk az iPhone 5-ünket szinte teljesen áttetszővé, vagyis a hátulját, az oldalait, a SIM kártya helyét is beleértve, illetve a különböző csatlakozókat és gombokat is. Az előlaphoz nem nyúltak, így az megmarad a gyári szín.

Az iPhone5Mod állítása alapján ez teljesen karc- és ujjlenyomatbiztos átlátszó panelekkel, aminek köszönhetően mindent láthatunk az iPhone 5 beljsejében kívülről.

2-799x600.jpg 12-800x600.jpg 8-800x600.jpg

Az iPhone5Mod odafigyelt arra is, hogy ne legyen túl egyhangú, így a hátsó panel teteje és alja cserélhető más-más színekre, amik csomagban 169 USD-ért vásárolhatóak, de akik az első 48 órában veszik meg, azoknak az alap 40 USD-ben benne van ez is. A kedvezmény után külön meg kell venni színenként vagy csomagba.

Forrás: 9to5mac.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Készülékek