Fleksy: új virtuális billentyűzet app

A Syntellia, a Fleksy fejlesztője megoldotta az érintőképernyőn gépelés problémáját. A prediktív szövegbevitel következő generációs motorját mutatták be a CES-en, ami lehetővé teszi a vakon is pontos szövegbevitelt. Persze minden virtuális billentyűzetet fejlesztő cég azt állítja magáról, hogy az ő alkalmazásában a legjobb a szófelismerő rendszer, úgyhogy ezt még a gyakorlatban is bizonyítaniuk kell. Ráadásul a SwiftKey és a Swype, akik eddig is hatalmas harcokat vívtak egymással a szövegbevitel terén, simán kiüthetik az új versenyzőt.

"A gépelés okozza még mindig a legnagyobb frusztrációt az okostelefonokat és tableteket használók között. Az eredmény az, hogy egyes emberek nem vásárolnak érintőképernyős készüléket emiatt, a többiek pedig csak akkor írnak rajta, amikor nagyon muszáj. Ez valójában a legnagyobb akadálya az okostelefonok és tabletek elterjedésének" - véli Kostas Eleftheriou, a Syntellia társalapítója és vezérigazgatója. "A Fleksy megoldja a problémát egyszer és mindenkorra. Ha valaki már használt érintőkijelzős készüléken Fleksy-t, akkor el sem tudja képzelni, hogy boldogult eddig nélküle.”

fleksy_example.png

A Syntellia a prediktív szövegbeviteli technológiát használja a Flesky-ben, amivel a pontos gépelés érintőképernyőn is könnyű, még akkor is, ha hiányzik minden egyes betű. A szoftver felülmúl minden, jelenleg a piacon lévő alkalmazást beviteli sebességben és pontosságban - olyannyira, hogy a felhasználó olyan gyorsan tud írni érintőképernyőn, mint laptopon. A szabadalmaztatott automatikus javítási funkciójával a látássérült felhasználók is olyan könnyen tudnak írni, mint a látó emberek. A most debütált szoftver  több nyelven és több platformon is elérhető, köztük androidon is. 

A Fleksy a CES Innovations 2013 Design and Engineering Awards kitüntetettje, és a velencei Innovations Galéria díjazottjai között is látható. Ezt a rangos díjat csak egy maroknyi, a leginnovatívabb technológiákat bemutató fejlesztő kapja minden évben. Az angol és spanyol nyelvű béta verzió androidra már elérhető, az érdeklődők a http://beta.fleksy.com oldalon tudnak regisztrálni, és letölteni az alkalmazást.

(forrás: androidpolice)

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!