Facebook Pages Manager már Android-ra is

Icon.pngMint azt tudjátok, a Facebook oldalak szerkesztése, illetve ellenőrzése mobilról nem volt egyszerű egészen addig, amíg a Facebook ki nem adta iOS-re a Facebook Pages Manager-t. És most elérkezett az idő, amikor már az Android felhasználók is boldogan felügyelhetik Facebook oldalaikat, hiszen pár napja megjelent a kliens Android-ra is.

Ha tudjuk kezelni mobilunkról a Facebook-ot, amit ma már szinte mindenki meg tud tenni, akkor ezzel se lesz gond, hiszen az egész ugyan arra a rendszerre épül, az egyetlen különbség, hogy itt nem a saját profilunkat tudjuk megnézni, hanem az összes oldalunkét. Mivel a Facebook felhasználói kliense és ez is ugyan azt a dizájnt és felépítést használja, így tényleg gyerekjáték az oldalak felügyelete.

Amennyiben több oldalnak is az adminisztrátora vagyunk, úgy alapértelmezetten a leggyakrabban látogatottat mutatja, de bármikor át lehet váltani. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy a bal felső sarokban lévő gomb segítségével előhozzuk a menüt és a YOUR PAGES rész alatt kiválasztjuk a megfelelő oldalt, amit meg szeretnénk nézni. Ilyenkor az aktuális oldal átvált és ennek tudjuk az üzeneteit, fényképeit és statisztikáit ellenőrizni.

1.jpg 2.jpg

Ami még eltér a normál felhasználói klienstől, az az ismerősök gomb funkciójának a kicserélése. Itt nem az ismerőseink között keresgélhetünk, legalábbis nem a szó szoros értelmében, hanem az oldal likeolóinak a listáját nézhetjük meg.

Azok számára, akik gyakran mennek el otthonról, de szükség van az oldal(ak) folyamatos ellenőrzésére, azoknak igazán hasznos alkalmazásról van szó, hiszen tényleg nem kell hozzá semmi különleges képesség, hogy használni tudjuk a klienst. A program természetesen mind a két platformra ingyenesen letölthető.

3.jpg 4.jpg

Letöltés iOS-re: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!