Online Számla - számlázz akár az iPhone-odon is

Icon.pngNéhány napja megjelent a Kulcs-Soft legújabb alkalmazása, az Online Számla, ami jelentősen megkönnyítheti azok dolgát, akik nap mint nap számláznak, hiszen nem csak egyszerűen használható, hanem most már iPhone és iPad segítségével is állíthatunk ki számlákat, amelyeket közvetlenül a programból el is küldhetünk a kívánt címre.

A programban található Mini CRM technológiának köszönhetően telefonunkon is meg tudjuk nézni, illetve akár szerkeszthetjük is a készleteket, illetve az ügyfeleket. Az alkalmazás a magyar jogszabályoknak megfelelő számlát állít ki, így nem kell aggódnunk, hogy egy esetleges ellenőrzésnél programból adódó hibát találnak.

Mivel a program a felhőben tárolja az adatokat, így azok semmiképp nem vesznek el. A felhőhöz nem csak telefon és táblagép segítségével lehet hozzáférni, hanem bármilyen számítógépről, amelyben van böngésző. Így a telefonon, illetve tableten kiállított számlákat akár számítógépen is meg lehet tekinteni, illetve ennek köszönhetően az ügyfél és terméklista is folyamatosan szinkronizálva vannak. A program használatához folyamatos internetkapcsolatra van szükség, hiszen minden egyes gomblenyomáskor ellenőrzi a felhőben található adatokat, ám ennek ellenére egészen kicsi adatforgalmat generál.

Az alkalmazást ki is lehet próbálni egy demó hozzáféréssel, amivel megnézhetjük, hogyan működik a felülete, ellenőrizhetjük a számla formátumát, illetve a program egyéb funkcióit is. A tényleges használathoz elő kell fizetni a használatára, amivel nem csak a mobilos alkalmazással tudjuk használni, hanem számítógépről is. Előfizetni a Kulcs-Soft weboldalán van lehetőség.

Maga a program ingyenesen tölthető le az App Store-ból. Jelenleg csak erre a platformra készült el, de elképzelhető, hogy a közeljövőben még Android-on is megjelenik, de erről még nem lehet semmi konkrétat tudni.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!