Állítólagos fénykép a HTC M7-ről

Korábban már beszámoltunk a HTC következő csúcs készülékének, az M7-nek a pletykált specifikációiról, továbbá már mutattunk egy korai renderelt képet is, de most egy igazinak tűnő fotónk is van a telefonról.

m7foto.jpg

A képet látva könnyedén felfedezzük, hogy egyáltalán nem hasonlít a korábban látott képre, sokkal inkább a jelenlegi HTC készülékek dizájnjából merít. Szemből nézve láthatjuk, hogy megmaradtak a fizikai gomboknál a kijelző alatt, bár ezúttal átrendezték a gombokat, a home és a multitasking gomb helyet cserélt. A kijelző nem tűnik túl nagynak, ami igazolja a pletykákat, miszerint a kijelző 4,7 hüvelykes lesz. Fölötte pedig a hangszóró és a másodlagos kamera helyezkedik el.

Hátulról a készülék nagyon hasonlít a DROID DNA-ra, bár a vaku átköltözött a kamera bal oldalára. A másodlagos mikrofon elég jól kivehető a készülék jobb felső részénél.

m7sense.jpg

Az Android Police közzétett pár képernyőképet is, melyeken láthatjuk az új Sense 5.0 kezelőfelületet. Látható, hogy az előző verziókhoz képest nem sokat változott, csupán az ikonok változtak. De tudjuk, hogy sokan készítenek hamis képeket manapság, szóval érdemes fenntartásokkal kezelnünk ezt.

Hamarosan minden bizonnyal kiderül az igazság, az idei MWC-n.

Forrás: gsmarena.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!