TaxiMost

logo.pngAz alkalmazás nevéből sejthető, hogy mire szolgál, és tényleg arra, Taxit lehet rendelni vele az ország teljes területén.

Indítás után létrehozzuk a fiókunkat (Facebook és Google fiókunkkal is be tudunk lépni, nem muszáj regisztrálni), megadjuk a nevünket, telefonszámunkat és használhatjuk is. Az egyszerű menüpontokban tudunk rendelni, megtekinthetjük az előző rendeléseket, illetve célpontokat, valamint segítséget is kaphatunk a használattal kapcsolatban.

Mostanában egyre több szépen megtervezett és kivitelezett alkalmazással találkozom, ez is egy közülük, úgy néz ki a fejlesztők is rájöttek, hogy nem csak az iPhone felhasználók igényesek. A használat közben néha többet kellett várni a szokottnál, ez abból is fakad, hogy a Google Maps betöltését meg kell várni a cím megadásához. A célpont kereső mezőjébe címet is írhatunk, de a Maps-en megszokott szabad szavas keresésé is működik, így egy bolt, étterem, bármi nevét is meg lehet adni. A keresést segítik a képernyő alsó részén lévő ikonok, amelyek segítségével kategóriákon belül is ki tudjuk választani, hova is mennénk.

Miután megadtuk az indulási helyet (ezt persze GPS-szel az app is megmondja) és a célpontot, kiválaszthatjuk, melyik társasággal utaznánk szívesen. Ha ez is megvan, akkor át lehet tekinteni a tervezett út adatait, a várható összeget, távolságot, felhívhatjuk a társaságot, vagy akár azonnal rendelhetjük is a taxit. A rendelés részleteinél megadhatjuk a létszámot, egyéb extrákat, amik a rendeléshez szükségesek.

1.jpg 2.jpg 4.jpg 3.jpg

Az alkalmazásban leadott rendelést vissza is lehet vonni, amennyiben elszúrtunk valamit, és a társaság még nem fogadta el. Ha már aktív a rendelésünk, természetesen telefonon hívnunk kell a társaságot, ha mégsem tartunk igényt a fuvarra.

A rendeléseinket az alkalmazás rögzíti, így a későbbiekben az indítóképernyőn a Címek gombra kattintva egyszerűen tudunk ismét taxit rendelni, ha ugyanoda visz az utunk.

Jól kitalált és megvalósított alkalmazás, használjátok egészséggel!

Letöltés Androidra:            Letöltés iOS-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!