Írni tanulok - betűk írásának játékos tanulása

Icon.pngMegjelent Nagy Zoltán legújabb iOS alkalmazása, az Írni tanulok, amely a legkisebb korosztály számára készült. A program segítségével el lehet sajátítani, hogyan kell írni egy-egy betűt, illetve még egy színező is található a programban.

A betűformázó menüpont alatt találhatóak meg a betűpárok, amiket gyakorolni lehet. Fent a felhőket jobbra, illetve balra görgetve lehet megtalálni a többi betűt, alatta pedig a kiválasztott betűnek a mintája látható. Közvetlenül alatta megtalálható egészen kicsibe, hogy milyen irányba kell elkezdeni húzni a vonalakat, bár a nyilak mérete miatt alig látszódnak. Legalul található meg a felület, ahova le kell írni a megadott betűket, illetve egészen pontosan a világos betűre kell rárajzolni.

A kifestő a kisgyerek számára sokkal játékosabbá teszi az egészet, bár van néhány apróbb hibája, mint például nem látszanak ki a körvonalak a színek alatt, a másik viszont az, hogy a radír segítségével maga a sablon is radírozható, de ezt úgy is fel lehet fogni, hogy a megfelelő rész helyett ő sajátot szeretne rajzolni.

A program maga 0,89 Euróba kerül, tehát nem egy nagy összeg, ellenben a kisgyerek már korán elkezdhetik az írás szépségeit elsajátítani.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!