Temple Run 2

tr_logo.pngAz Imangi Studios a napokban mutatta be androidra is a Temple Run 2-t, ami végre méltó kihívója a legjobb endless-runner appoknak. A játék tulajdonképpen egy erős frissítése az első résznek, szebb grafikával, új akadályokkal, és a játékos által irányítható és testre szabható képességekkel, de órákra le fogja kötni azt, aki kipróbálja.

Temple Run 2 sztorija, elődjéhez hasonlóan, egy rejtély övezte, szent bálvány körül forog, de ebből a játékos csak annyit vesz észre, hogy fejvesztve rohan egy nagy, ijesztő, démon majom elől, igyekszik elkerülni az akadályokat és időben bevenni a kanyarokat. A játékmenet a szokásos, a pálya dinamikusan és egyre gyorsabban változik, a rohanás közben, az életben maradás mellett, még a felvehető aranyra és bónuszokra is oda kell figyelni. Az aranyból a képességek fejleszthetők, ezeket a pályán lebegő bónuszokkal lehet aktiválni, a zöld gyémánt pedig életmentő. Az alternatív karakterek már nem csak egyéni külsővel, hanem saját képességekkel is rendelkeznek, egymást is erősítik, és a küldetések teljesítésével elérhető szintlépésekkel egyre hatékonyabbá válnak.

tr2_sc.jpeg
Összességében a játék sokkal izgalmasabb és látványosabb lett, mint az elődje, de ugyan olyan addiktív, és időrabló, mint amit a játékosok megszoktak és megszerettek. Ráadásul ingyenes, így az alábbi képre kattintva már lehet is letölteni.

Letöltés Androidra: Letöltés iOS-re:

playstore-icon.png

macappstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!