MyEmotions: Tune Into Your Feelings

Icon.pngAz érzéseink néha tiszták, néha zavarosak, nem mindig vehetőek ki, hogy pontosan mi is van bennünk, hiszen van, hogy egyszerre érzünk örömöt és bánatot. A MyEmotions nevű alkalmazás segít kielemezni az éppen aktuális hangulatunkat. Ehhez összesen néhány kérdésre kell válaszolnunk.

Az első és legfontosabb szabály, hogy ne gondolkodjunk el sokat a válaszokon, hanem hallgassunk az érzéseinkre. A programban összesen 12 kérdés található, van ami összefügg egymással, van amelyik nem. A kérdések megválaszolása után megtaláljuk az érzéseinkre megfelelő latin szót, majd ha arra rábökünk, akkor kapunk egy kicsit részletesebb leírást. Ehhez mindenképpen szükséges angol nyelvtudás. A kapott eredményt meg is oszthatjuk ismerőseinkkel e-mailben, Facebook-on, Twitter-en és vkontakte-n is.

Az alkalmazás ezen a funkción kívül még tartalmaz jó néhány lehetőséget, mint például a kapcsolatok elemzése, a jövőről találhatunk információkat, illetve saját magunkat is jobban megismerhetjük vele, viszont ezek a funkciók alapvetően nem érhetőek el, hanem meg kell venni őket In App Purchase segítségével.

Maga az alapprogram, az éppen aktuális érzésünk elemzése ingyenesen érhető el a programban.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!