New Star Soccer - Egyszerű játékok mesteri kombinációja

image-05-535x535.pngAz egyik személyes kedvencem a régi játékok egyszerűségét és a karakterfejlesztős játékok addiktivitását ötvözi nagyon szórakoztató módon. A játékban egy focistát alakítunk és haladunk a világhírnév és a luxus élet felé. A lehetőségek és az apró részletek száma olyan nagy, hogy képtelenség lenne mindent bemutatni, de lássuk az alapokat:

A játékot 16 éves focistaként kezdjük és ha a bemelegítő edzéseken jól szerepelünk máris elkezdhetjük profi karrierünket a magyar NBII-ben (választhatunk más alsóbb osztályt is). A Star Ratingünk növekedésével együtt innen vezet az út a világhírnévig.

A játék lényege sokkal inkább a karakterfejlődés mint a focizás. A legfontosabb itt is mint sok más fejlesztgetős játékban a pénz és az energia. Pénzt fizetésből és a szponzorainktól kaphatunk, de ha már van pénzünk azt a kaszinóban akár meg is sokszorozhatjuk. Az energia a meccsekhez, az edzésekhez és a kapcsolataink javításához szükséges. Az energiánk minden meccs után visszatöltődik, ez attól függ, hogy hol tudjuk kipihenni a fáradalmakat. A játékban vehetünk energiaitalokat, amivel az energiánk mellett a képességeinken és a kapcsolatainkon is javíthatunk.

A helyzeteink alakulása a képességeinktől és a kapcsolatainktól függ. A képességeinket (helyezkedés, lövő erő, technika, látás a pályán, szabad rúgás) edzéssel, energiaitalokkal és cipőkkel javíthatjuk. A kapcsolatainkon (főnök, csapat, szurkolók, barátnő, szponzorok) múlik, hogy bekerülünk-e a kezdőbe, passzolnak-e nekünk a társak vagy hogy kapunk-e új szponzori szerződéseket.

Ahogy telik az idő és fejlődünk úgy kérhetünk jobb szerződést, igazolhatunk egyre jobb csapatba vagy akár még a válogatottba is bekerülhetünk. Az egyre bővülő vagyonunkból öltözködhetünk, járműveket és ingatlanokat vásárolhatunk, sőt még saját versenylovat is vehetünk!

IMG_0122.PNG IMG_0130.PNG IMG_0131.PNG

Mini játékok

Maga a focizás része egyszerű, leginkább a régi golfjátékokra hasonlít. Egy meccsen alapvetően 3 féle szituációba kerülhetünk:

  • Labdát szerezhetünk
  • Mezőnyben kell továbbítanunk a labdát
  • Kapu előtti szituáció - rálőhetjük vagy megpróbálhatunk gólpasszt adni.
  • Edzéseken különböző szituációkat kell megoldanunk

A kapcsolatainkat az itt a piros hol a piros és a lefordítós memóriajáték keverékével növelhetjük.

Ahhoz, hogy jobb szerződést kapjunk sorozatban ötször el kell találnunk, hogy a következő 1-től 11-ig terjedő szám nagyobb vagy kisebb lesz-e az előzőnél.

A kaszinóban 4 játékban próbálhatunk szerencsét, ezeket nem kell külön bemutatni:

  • Black Jack
  • Roulette
  • Gyümölcsgép
  • Lóverseny (ha megvesszük az istállót akkor vásárolhatunk versenylovat, amivel versenyezhetünk)
IMG_0127.PNG IMG_0124.PNG IMG_0129.PNG

A játék az App Store-ban ingyen kipróbálható, de a 10. meccs után 1$-t kell fizetni, hogy megkapjuk a teljes verziót. Androidra létezik külön ingyenes alkalmazás, de a teljes verzióért sajnos háromszor annyit kell fizetni mint a konkurens alkalmazásboltjában. Aki még ennyit se szeretne áldozni rá az játszat vele PC-n is.

appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!