Gumtree app 'Anglia' *

Galaxis útikalauz Angliához

 *A Gumtree app, hazánk határain belül, nem vagy csak korlátozottan használható, a hivatalos play webáruházból nem tölthető le, ezért a külföldi utazás előtt, a  gumtree.com honlapot ajánljuk előzetes információ gyűjtéshez, mikor elérjük a várva várt Brit-szigeteket egyből töltsük le, élesítsük alkalmazásunkat, mert az app azonnal hasznos információkkal szolgálhat.

cimlap.jpg

Napjainkban nagyon aktuális a külföldi munkavállalás, tartós kiköltözés kérdése. Nem egyszerű tájékozódni, hiteles sokrétű adatot szerezni a témával kapcsolatban. Ebben segít a gumtree.com oldal, amely az egyik legnépszerűbb weblap a kelet-európai fiatalok körében. A weblap üzemeltetői nemrég elkészítették saját alkalmazásukat  Androidra.

Az app-ot elindítva az üdvözlőképernyőn 8 fő téma jelenik meg, ld. a lenti képet. Ezek közül számunkra különösen a Job / állások, Flats and House / albérleti lakásvásárlási lehetőségek, és a Services/szolgáltatások pl.: gyógyszertárak, okmányirodák stb. lehetnek fontosak. Nagyon hasznos lehet még továbbá a For sale/ adás-vétel fül, mely segítségével filléres cuccok beszerzését, visszautad előtt felesleges dolgaid eladását könnyítheted meg.

gumtreekkaios.jpgFő kezelőfelület

Teljeskörűen informálódhatunk a kiutazást megelőző szükséges tennivalókról, beszerzendő papírokról, felvehetjük a kapcsolatot leendő munkahelyünkkel. Kapcsolatba léphetünk a Community fülön keresztül már kint élőkkel és megismerkedhetünk újabb barátokkal.

Az app akkor is nagyon hasznos, ha már egy ideje kint élünk, rákereshetünk vele az olcsóbb kocsmákra, azonos nyelvű honfitársainkra. Baj esetén pár kattintással elérhetjük az aktuális hatóságok adatait, bevándorlókat segítő irodákat. Tájékozódhatunk a környékünkön lévő kulturális-, zenei-, és gasztronómiai eseményekről.

GumtreeFinal.jpgLakás és berendezéskeresés, telefonról

Nagyon könnyen kezelhető hatalmas információs háttérrel rendelkező app. Fontos tényező, hogy ellenőrzött információk kerülnek fel, csekély az esélye, hogy egy nem valós állásba, vagy egy nem létező albérletbe botlanánk. Kategóriájában az egyik legjobbnak értékelt.

gumtreekka.jpgVegyünk háziállatot, hogy ne legyünk egyedül :)

Kedvcsináló videó link: YouTube

Értékelésem: 4,5/5

 

Paraméterek

Alkalmazás nyelve: Angol

Minimális követelmény: Android 2.3.3 -tól, iOS 5.0-tól

Ár: ingyenes

Telepítési méret: 5.6 MB

Legutóbbi frissítés: 2013. Jan. 11.

Letöltés link: Android, iOS (hazánkból a hivatalos android alkalmazás nem tölthető le)

playstore-icon.png appstore-icon.png

Honlap: gumtree.com
K
épek forrása: http://thenextweb.com/

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!