Pletyka az új Sony Xperia C530x HuaShan-ról

Kiszivárgott pár információ morzsa és egy kép az egyik új Xperia telefonról, amit 'HuaShan' kódnéven emlegetnek. A készülék hasonlít a már bemutatott idei zászlóshajóhoz az Xperia Z-hez és persze ezen is Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer fut, megspékelve az új Sony kezelőfelülettel.

xperiaHuaShan.jpgA HuaShan valószínűleg egy családba tartozik a C5303 jelzésű, az AnTuTu teszt ranglistáján feltűnt és 16133 pontot elérő készülékkel. Mivel a Sony már bemutatta idei csúcskészülékét, így arra a következtetésre juthatunk, hogy a HuaShan egy középkategóriás készülék lesz, amit a gyártó az idei MWC-n fog bemutatni február végén.

Korábban már voltak pletykák a készülék belsejéről is, mégpedig, hogy 1.7GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T chipkészlettel, Adreno 320 GPU-val és 720p felbontású kijelzővel érkezik.

Egyenlőre nem tudjuk, hogy a HuaShan is megkapja-e ugyanazt az IP57-es por és vízállóságot, mint az Xperia Z és az Xperia Z tablet, de reméljük a nevét lecserélik valami könnyebben megjegyezhetőre.

Forrás: knowyourmobile.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!