PushnGo - események és üzletek a közelben

ICON.pngSzinte mindenkivel előfordult, hogy elment otthonról és sürgősen keresnie kellett egy kisboltot, valamilyen gyors-, illetve sima éttermet, vagy csak el szeretne menni egy masszőrhöz. Ha ilyen helyzetbe kerülünk, akkor a PushnGo nevű alkalmazás egy remek választás, főleg, hogy iPhone-ra és Android-ra egyaránt letölthető.

A programban nagyon praktikusan vannak csoportosítva, hiszen külön vannak szedve az üzletek, az események, illetve ha csak a közelben szeretnénk keresni, arra is lehetőségünk van. Amennyiben csak az akciók érdekelnek a programban szereplő üzleteknél, azokat is tudjuk szűrni.

Ami még kifejezetten hasznos az alkalmazásban, hogy egyetlen gombnyomásra el tudunk navigálni a kiválasztott helyre. Mivel a gyári térkép alkalmazást nyitja meg, így ha át szeretnénk állítani az utazási formát tömegközlekedésre, akkor kicsit trükközni kell vele, vagyis le kell tölteni a Google térképet, vagy más olyan navigációs programot, ami kezeli a tömegközlekedést.

A program tartalom szempontjából még gyerekcipőben jár, de a fejlesztő(k) elmondása alapján folyamatosan fog frissülni a tartalom, ami remélhetőleg így is lesz, hiszen fantázia van benne. Az applikáció mind a két platformra ingyenesen letölthető.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!