Kiadták a Fujitsu Arrows Tab-ot

A Fujitsu bemutatta az új 10 hüvelykes Android készülékét, a legújabb Fujitsu Arrows Tab-ot, amelyben négymagos Nvidia Tegra 3 1.7 GHz-es processzor van, 2 GB RAM és 32 GB beépített memória társaságában. Az Arrows Tab előretelepített Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik.

Fujitsu-Arrows-Tab.jpgA tabletet egy szörnyen nagy, 10080 mAh-s akkumulátor látja el árammal, ami lehetővé teszi, hogy még a legkeményebb használat mellett is körülbelül 14 órán keresztül működjön, és 2100  órás készenléti ideje legyen.

A tablet nagyon biztonságos, hiszen rendelkezik ujjlenyomat olvasóval is. Továbbá lehetőségünk van személyenként más kezdőképernyőt létrehozni, ezek között van a gyerekeknek szánttól, akár az időseknek szántig profil, amit könnyen tudnak kezelni. A készülék korlátozottam ellenáll a pornak és egy kis folyadék sem okoz neki gondot.

A Fujitsu Arrows Tab kijelzője 1920 x 1200 felbontású, és a készülék csak 589 gramm súlyú. Jelenleg még nincs információnk arról, hogy mikor kerül a boltokba vagy az áráról.

Forrás: geeky-gadgets.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!