Légy zombi!!

Képátalakító program a The Walking Dead égiszében

A The Walking Dead napjaink egyik legnépszerűbb zombis sorozata, amely rövid időn belül meghódította az egész világot. Bővebben a sorozatról angolul itt tájékozódhattok, a magyar nyelvű rajongói oldalt itt találhatjátok.

Rengeteg képátalakító program létezik, ahol oly mértékben átalakíthatjuk profil képünket, hogy legközelebbi hozzátartozóink, barátaink is épphogy felismernek, vagy nevetnek, elborzadnak fényképünkön. A napokban kaptam egy linket, amely egy olyan alkalmazáshoz visz, ahol pár érintéssel zombit csinálhatunk magunkból, barátainkból.

Zombiekk.pngZombivá válás iOS-en /pozicionálás, kellékek elhelyezése, testrészek cseréje, megosztás,kommentálás/  forrás

Az alkalmazás használata

Első lépéshez szükségünk lesz egy profilképre, fontos hogy szemből legyünk lefényképezve, az oldalprofil nem jó. Ha nincs képünk, készíthetünk egyet mobilunkkal, melyet egyből behív az alkalmazás, vagy csak egyszerűen a Facebook képeink közül beimportálhatjuk egyet. Akár kedvenc háziállatunkból is csinálhatunk zombit. A kép behívása után be kell pozicionálnunk fejünket, (ld. a fenti fotósorozatot) fej nagysága, szemek távolsága. Következő lépésben jöhet az átalakítás. Először kicserélhetjük szemeinket zombi szemekre, utána szánkat tehetjük ijesztővé. Következő lépésben a környezetet alakíthatjuk át, ijesztő kezeket, rácsot, lövésnyomokat, húsdarabot stb. tehetünk a képre. Végül a kép összhatását állíthatjuk be, szín mesterséges hibák. Nekem a fekete – fehér, szépia és a szolarizált effekt kifejezetten tetszett. Utolsó lépésként tudathatjuk a világgal, hogy zombik lettünk. Az alkalmazás elmenti Facebook-os képtárunkba a képet, amelyet Twitteren is megoszthatunk, vagy letölthetjük és egyből háttérként alkalmazhatjuk.

A retusálás eredménye ' a kísérleti alany én vagyok'

enazombiekk.jpg2 régebbi profilképemből ezt hoztam ki :)

Paraméterek

Mobil operációs rendszerek: iOS 4.3 vagy újabb, böngészőn keresztül webes alkalmazásként használható Android rendszereken is.
Optimalizált hardverek: iPad, iPhone4 vagy újabb, iPadMini
Ár: ingyenes
Telepítési méret: 28,6 MB
Letöltési lehetőség iOS-re:

appstore-icon.pngWeboldal: http://www.deadyourself.com/walkers

Értékelésem: 5/5
Zombuljatok !!!

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!