Torja GUIDE@HAND

Icon.pngMegjelent a GUIDE@HAND alkalmazáscsalád legújabb tagja, amelyben a nemsokára kezdődő torjai fesztivál eseményeit és főbb nevezetességeit találhatjuk meg. Maga a fesztivál február 8-án kezdődik és egészen 11-éig tart. Bár Torja nincs a közelben, sőt mondhatni egészen messze, de ha az ember kikapcsolódásra vágyik, akkor érdemes lehet elnézni.

A program első induláskor letölt egy 10 megabájtos csomagot, majd utána lehetőséget ad, hogy eldöntsük, offline, vagy online térképet szeretnénk-e használni. Amennyiben az elsőt, akkor le kell tölteni megközelítőleg 35 megabájtot, illetve ha továbblépünk letöltés nélkül, akkor később is megtehetjük, hogy váltunk az online és offline nézet között.

Az alkalmazásban található leírásokat nem csak megnézhetjük, hanem akár meg is hallgathatjuk, így idegenvezetőként is szolgálhat számunkra, hiszen ha elég közel érünk egy helyhez, akkor automatikusan elindul a szöveg. A programban ezen kívül találhatóak előre beállított barangolási útvonalak, amelyek tartalmazzák a legfőbb látnivalót, nehogy véletlenül valamit is kihagyjunk.

A program maga ingyenesen letölthető iPhone-ra és Android-ra is, így aki szeretne a hétvégén egy kis kikapcsolódást, akkor azok számára ez is egy lehetőség.

1.jpg 2.jpg
3.png 4.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!