Alba Natura Egészségközpont

Icon.pngManapság egyre jobban elterjednek az alternatív gyógymódok, mint a talpreflexzónás masszázs, homeopátiás szerek, illetve a különböző gyógymasszázsok. Ezeket a szolgáltatásokat az ember általában nem egyszerre keresi, illetve nem biztos benne, hogy ahol előzőleg volt, ott van a számára szükséges kezelés. Ebben nyújt segítséget az Alba Natura Egészségközpont alkalmazása.

A programban meg lehet nézni, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el, valamint konkrét árat is találunk hozzá. Ezen kívül megtalálható még az ott dolgozó szakemberek listája, ahol meg lehet tekinteni a rövid bemutatkozásukat, illetve hogy melyik alternatív gyógymódban jártasak.

Az applikáció egy kis érdekességet is tartalmaz, egészen pontosan a BEMER-eljárást mutatja be, hogy miről is van szó, bár ez tényleg csak egy kis érdekesség, hiszen tele van szakszavakkal, amiket a laikusok szinte biztos, hogy nem értenek.

Az alkalmazás elérhető iPhone-ra és Android-ra egyaránt, ráadásul ingyen, így ha azon gondolkodunk, hogy a közeljövőben elmenjünk egy masszázsra, akkor érdemes letölteni az alkalmazást, ami elég sok időt spórol meg, hiszen nem kell külön keresgélni helyet a kezeléshez.

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!