Hamburger Worm, avagy a modern Snake

Icon.pngMegjelent a magyar fejlesztésű Hamburger Worm nevű játék az App Store-ban, amely jogosan nevezhető modern Snake-nek, hiszen egyrészt az irányítása sokkal kifinomultabb, mint a klasszikus játéké, a másik pedig maga a stílusa, hiszen manapság egyre több a gyorsétterem, így már a kígyó is hamburgert eszik.

Mint azt már mondtam, az irányítás sokkal kifinomultabb, ami alatt azt kell érteni, hogy nem csak 90 fokokat lehet forogni, hanem akár egészen piciket is, amik néha nagy előnyt jelentenek, néha viszont hátrányt, ilyen például, amikor pont a sarokban van a hamburger. Ami lényeges fejlődés a klasszikus játékhoz képest, az a pénz rendszer, hiszen a pályán nem csak hamburger található, hanem pénzt is gyűjtögethetünk, amiből később új háttereket, új kinézetet a kígyónak, illetve különböző erősítőket.

1.jpg 2.jpg

Az erősítőkre a pénzt alapvetően elég nehéz összeszedni, viszont a hatékonyság szempontjából mindenképpen érdemes. Ami viszont még izgalmasabbá teszi, hogy ezeknek is van határuk, tehát például a mágnes csak az első két hamburgernél működik, utána kikapcsol, viszont a mennyiséget még több pénzért tudjuk növelni, így minél többet játszunk, annál gyorsabban és egyszerűbben tudjuk a játékot elkezdeni.

Ami még lényeges, hogy két méretű hamburger és érme található. A kicsi egy pontot, illetve dollárt ad, a nagy pedig ötöt. Pontoknál minden negyvenediknél megjelenik egy speciális gyorskaja, amiből ha összegyűjtjük mind a hármat, akkor kapunk bónusz pénzt, bár ezt összeszedni nem olyan egyszerű, mint aminek hangzik. A másik bónusz pedig a néha megjelenő ajándékdobozok. Ebből is két fajta van, a piros és a zöld. Az utóbbi az, amit fel kell venni, mert a hasznunkra válik, a pirosból csak akadályokat tudunk magunk elé tenni, mint például lerészegedik a kígyó, így nehezebb irányítani, vagy egy akna kerül a pályára, aminek nem szabad nekimenni.

3.jpg 4.jpg

A játék csak iPhone-ra jelent meg, de egy biztos, nagyon addiktív annak ellenére, hogy egy ilyen régi játékon alapszik. A program 0,89 Euróért vásárolható meg az App Store-ból.

5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!