Kiderült mennyibe fog kerülni a HTC M7 Franciaországban

Mostanra rengeteg pletykát és kiszivárgott információt tudunk a HTC új zászlóshajójáról, az M7-ről. Már-már attól félhetünk, hogy szinte semmi bejelenteni valója nem marad a gyártónak a február 19.-ei sajtóeseményre. Ma megtudtuk, hogy a pletykált boltokba kerülés, a március 8.-a, valós és most már van ára is a készüléknek, legalábbis Franciaországban. A kép cáfolja a korábbi állítást, miszerint az M7 csak egy kódnév és ezt megváltoztatják a kiadásra. 

htc_M7Price.jpgA készülék kártyafüggetlenül 649,99 euróba fog kerülni (átszámolva körülbelül 195000 forint), és több színben is elérhető lesz. A lista megerősítette a készülék specifikációit is, ami 4.7 hüvelykes Full HD kijelző, 1.7 GHz-es Qualcomm Snapdragon négymagos processzor, 2 GB RAM-mal, 32 GB beépített memóriával, 4G hálózati eléréssel, NFC-vel és 2300 mAh akkumulátorral. A készülék előretelepített Android Jelly Bean operációs rendszerrel.

Továbbá a készülékben 13 megapixeles kamera lesz, az új képfeldolgozási eljárásukkal, az ultrapixelekkel, most fog debütálni a HTC új kezelőfelülete a Sense 5.0 és az új "Double HP techno Beats Audio" hangrendszer is.

Forrás: gsmarena.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!