Apród.hu - hirdetések keresése és feltöltése egyszerűen

Icon.pngMegjelent az Apród weboldal hivatalos alkalmazása, aminek a segítségével most már mobilon is megnézhetjük a számunkra érdekes hirdetéseket, mindezt teljes kényelemben, valamint ha el szeretnénk adni valamit - legyen az tárgy vagy szolgáltatás -, abban is rendkívüli segítséget tud nyújtani az áttekinthetőségével.

A programban összesen négy menüpont található, ennek ellenére nem mondható el róla, hogy nagyon zsúfolt lenne, hála a remek kivitelezésnek. Az első menüpont a keresés, ahol 19 nagy kategóriában kereshetünk, de természetesen azokon belül is szűrhetünk akár alkategóriákra, szavakra, illetve településre is. Ezeken kívül még jó néhány szűrési lehetőség van, köztük a rendezés is.

Amennyiben valamelyik hirdetés tetszik, illetve máskor is szeretnénk ugyan azt a keresési beállítást megnézni, akkor pár gombnyomás segítségével hozzáadhatjuk a kedvencekhez. Ezeket külön-külön tárolja el, viszont a váltás közöttük tényleg csak egy gombnyomás. Ha nem találjuk meg, hogyan kell hozzáadni a kedvencekhez, akkor az üres listánál megjelenik a leírás és a kép, hogyan adhatunk hozzá.

4.jpg

És elérkezett a feltöltés. Az első kérdés, amit feltesz nekünk, hogy helyben szeretnénk-e a képeket megcsinálni, esetleg meglévő képeket szeretnénk felhasználni, illetve arra is ad lehetőséget, hogy egyáltalán nem kell képet megadni. Természetesen ha az utolsót választjuk, később akkor is állíthatunk be képeket. Ezek után már csak a hirdetésben megjelenő adatokat kell megadni, mint a leírás, hogy mit is árulunk, a kategóriát, valamint a személyes adatokat.

1.jpg 2.jpg

A program igazán remek módon lett elkészítve, átláthatóság szempontjából csillagos ötös, viszont néha előfordulhat, hogy kilép az alkalmazás használat közben, bár ez nem feltétlenül a program hibája, hiszen a telefonok sem tökéletesek :). Az applikáció iPhone-ra és Android-ra is ingyenesen elérhető.

3.jpg 5.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!