All In PartyRadio

Icon.pngMegjelent iPhone-ra és Android-ra Szeged egyik legmodernebb rádiójának mobilos változata, aminek a segítségével akár már a mobilodon is élvezheted a legújabb slágereket. Zenéken kívül még megtalálhatóak a szegedi események, valamint fotók és videók formájában betekinthetünk a bulikba.

A program elindításakor alapvetően nem indul el a zene. Ennek az az oka, hogy a fejlesztők gondoltak az alacsony mobilinternet kerettel rendelkezőkre is, így az elején érdemes kiválasztani a számunkra megfelelő hangminőséget. Amennyiben eléggé korlátozott mobilinternetet használunk, akkor érdemes az LQ-t választani. Itt a hang minősége romlik, de legalább alacsonyabb adatforgalom mellett is hallgathatjuk a rádiót. A másik a HQ, amit akkor érdemes választani, ha wifi közelben vagyunk. Az alkalmazás nem nagyon szereti, ha lejátszás közben váltunk minőséget, ezért érdemes leállítani a zenét előtte, vagy ha úgy se engedi, akkor nem lehet megkerülni a teljes újraindítását a programnak.

1.jpg 2.jpg

A programok menüpontban dátum alapján megtalálhatjuk a Szegeden történő eseményeket, amiből szinte minden napra jut, így aki szeretne egy kirándulást tenni, az akár valamelyik szimpatikus programmal is egybe tudja kötni. A fotóknál a már megtörtént eseményekről nézhetünk képeket, a videóknál pedig csak néhány különleges alkalomról nézhetünk felvételeket.

3.jpg

A program a maga módján különleges, hiszen nem szoktak a mobilinternetes felhasználókra gondolni, pedig ha belegondolunk, akkor az utcán sétálva nem valószínű, hogy végig lesz wifi kapcsolat, így akár közlekedés közben is hallgathatjuk a rádiót. Az alkalmazás által generált adatforgalmat azért még így is érdemes szemmel tartani, viszont maga a program ingyenesen letölthető mind a két platformra.

4.PNG 5.PNG

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!