Tündéri Mahjong Valentin napi öltözékben

icon.pngA Mahjong az egyik legközkedveltebb telefonos játéktípusok egyike. Az áruházban annyi ilyen alkalmazás található, hogy mindenki megtalálhatja a neki legideálisabbat. Ma ezek közül egy kiemelkedő, aranyos és igényes játékot mutatok be, a Fairy Mahjong Valentine's Day-t. Szép, kidolgozott, 3D-és grafikával rendelkező app, ami a Mahjongot a megszokott keleti kultúra helyett egy mesevilágba helyezi. Eltérő nehézségi fokozatai miatt pedig minden korosztálynak megfelelő szórakozást tud nyújtani.

 Gondolom a Mahjong játékmenetét és lényegét mindenki ismeri, ezért ezzel nem is fárasztok senkit. Az eredeti játéktól kisebb eltérések vannak, ilyen például, hogy itt a szokásos 2 helyet, 3 egyformát kell találni a leszedéshez. Ezen nehezítés kompenzálása képen a program készítői bepakoltak két oldalra egy-egy panelt, ahol, olyan kockák fognak megjelenni, mint amik a pályán vannak. Ezek használatával biztosan végig tudjuk vinni a pályát. A különböző aranyosságokat ábrázoló mahjong kockák megihletik az embert és kedvet ad a Valentin nap ünneplésére. Sajnos, mint mindannyian tudjuk, minden ünnep elmúlik egyszer. Mikor ez bekövetkezik és vele együtt nekünk is lankad a szívecskék utáni vágyunk, az app-on keresztül gombnyomásra letölthetjük az alkalmazás eredeti, teljes verzióját, így folytatódhat a játék.

Ha a szívecskés dekoráció nem a te stílusod, de maga a program tetszik, letöltheted egyenesen az eredeti verziót Android-ra és iOS-re a telefonod platformjára kattintva. A Valentin-es kiadást pedig a képek alatti linkekről érhetők el. A program minden kiadása ingyenesen letölthető.

 

mzl_upfyuxzh_320x480-75.jpg mzl_bwxixzhf_320x480-75.jpg
01.jpg 02.jpg

 Letöltés Android-ra:                                                                                               Letöltés iOS-re:

                    playstore-icon.png                                                                                                       appstore-icon.png                                                                 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!