Joy Randi - társkereső alkalmazás iPhone-ra

Icon.pngMegjelent a Joy Randi nevű társkereső alkalmazás iPhone-ra, aminek a segítségével már mobilodon is keresheted a párodat. A program nevével ellentétben a weboldal nem Joy Randi néven fut, hanem mint Randivonal, ami valamilyen szinten megzavarhatja a felhasználókat.

A programban lehetőségünk nyílik a már meglévő fiókunkba belépni, illetve teljesen újat is regisztrálhatunk. A mobil felület egyetlen hátránya, hogy nem kapunk meg minden beállítási lehetőséget, ellenben sokkal egyszerűbb a használata, valamint nem kell előfizetni, hogy a képeket megnézhessük valakiről. Alapvetően még egy nagy különbség, hogy nincs keresési lehetőség, hanem csak a közelben lévő, számunkra megfelelő személyeket látjuk. Ezeket megnézhetjük egy külön listán, vagy akár a térképen is, amennyiben telepítve van nekik az alkalmazás, illetve engedélyezték a helymeghatározást.

A menüpontok között lehetőségünk van a már megtekintett adatlapok között böngészni, külön szedhetjük azokat is, akiknél megnyomtuk a kedvel gombot, illetve azt is, akik minket kedvelnek. A profilom menüpontban mint azt korábban írtam, eléggé le van korlátozva a beállítási lehetőségek. Ez alatt azt kell érteni, hogy a "kevésbé" fontos lehetőségeket nem látjuk, mint például a haj- és szemszín, a számunkra megfelelők feltételeinek részletes beállítása, illetve még jó néhány opciót vettek ki innen.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iPhone-ra, aminek segítségével mindenki megtalálhatja az igazit, aki eddig még nem tette :).

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!