Emlékművek Budapesten - városnézés célirányosan

Icon.pngNagyon sok alkalmazás jelent meg, amik a különböző helyek legfőbb nevezetességeit gyűjtik össze, viszont eddig Budapest történelmi látványosságait nem láthattuk egyetlen kupacba összegyűjtve. Most viszont megjelent az Emlékművek Budapesten alkalmazás iPhone-ra, aminek a segítségével megtalálhatjuk a legfontosabb nevezetességeket fővárosunkban.

Jelenleg több, mint 50 hely található a programban, amik távolság alapján vannak sorba rendezve. A listát nézve rögtön felmerülhet a kérdés, hogy mik azok a színes körök a bal oldalon. Minden egyes szín egy-egy eseményt mutat. A kék színűek az I. világháborús emlékművek, sárgával az 1956-os emlékműveket jelölték, pirossal pedig a II. világháborús helyeket.

1.jpg 2.jpg

Ha valamelyik névre rábökünk, akkor láthatunk róla egy képet, megnézhetjük a térképen egy gombnyomással, valamint láthatjuk a pontos címet, ahol található. A jobb felső sarokban található könyvjelző gomb segítségével hozzáadhatjuk a kedvencekhez, viszont még vannak kisebb működésbeli hibák, mint például a kedvencek közül nem tudunk eltávolítani, így a hiba javításáig érdemes alaposan átgondolni, hogy tényleg szeretnénk-e később megtalálni egyszerűen, hiszen ha mindent hozzáadunk a listához, akkor azzal egészen pontosan semmit se értünk.

3.jpg 4.jpg

A programban jelenleg még messze nem található meg az összes látványosság, amit valljunk be, nem is olyan egyszerű összegyűjteni, ezért ha valamit észrevettünk, hogy kihagyott az alkalmazásból, akkor az Infó gombot megnyomva az alkalmazásban megtalálhatjuk az elérhetőségét, amin jelezhetjük a hiányosságokat.

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le iPhone-ra, illetve reméljük, hogy a fejlesztő nem hagyja annyiban a program fejlesztését, hiszen lehetőség van benne. Az applikációnak köszönhetően a Budapestre utazók megnézhetik külön-külön az emlékműveket.

5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!