Ennél egyszerűbb app márpedig nincs is!

unnamed.pngGyakran előfordul velem, hogy egy elintéznivaló eszembe jut, aztán meg kimegy belőle, és később kapkodok. Valami miatt azonban nekem a ToDo jellegű appok nem jönnek be, mert túl sok macerával járnak. Erre találtam megoldást.

Az a bajom az összes feladatkezelő alkalmazással, hogy túl összetettek nekem. Én nem akarom felhőbe szinkronizálni, nem akarom címkékkel ellátni, prioritásokat hozzárendelni, satöbbi. Ilyenek is kellenek, mert jók és fontosak, csak épp nem erre van szükségem.

Ami nekem kellett az olyan, hogy eszembe jut, hogy valamit mondjak meg valakinek, vagy hívjak fel valakit, vagy akármi, tapizzak kettőt, és leírjam az ötletet. Nem akarom tárolni napokig, max néhány órán belül el akarom intézni.

Erre jó a Notable. Az app igazából csak egy bubi, amiben hozzá lehet adni a feladatot, valamint négy színű jelölést (fehér/zöld/sárga/piros). Az alkalmazást vagy ikonból tudjuk indítani, vagy pedig rezidensen elhelyezkedik a  redőnyön, de csak akkor látszik, amikor lehúzzuk, nem pakolja ki magát a sávra ikonnal. Ha elindítottuk, jön a bubi, amibe beírjuk, amit szeretnénk, pipa, és kész.

Ezek után az emlékeztető pipa ott fog csücsülni az értesítési területen addig, amíg ki nem töröljük onnan (rátapizol vagy elhúzod). Nincs app indítás, hogy megnézd, semmi, csak egyszerű emlékeztető fent.

Screenshot_2013-02-15-11-04-24.jpg Screenshot_2013-02-15-11-06-54.jpg

Az alkalmazásnak vannak beállítási lehetőségei is, komoly két menüpont, az első engedélyezi, hogy az alkalmazás ott csücsüljön a sávban a könnyű elérés végett, a másik pedig, hogy félrehúzással is elintézettnek tudjuk jelölni a feladatot.

Egyszerű, formás, működik, szuper!

Letöltés androidra: 

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!