HTC G2 és az egyszerűbb Sense 5 és további HTC hírek

Korábban láttunk már képet az új Sense 5-ről, amit remélhetőleg február 19.-én fognak bemutatni a HTC sajtóeseményén, Londonban. Eddig is tudtuk ugyan, hogy egy tisztább és egyszerűbb kezelő felület lesz a Sense 5, de most egy kiszivárgott képernyőképünk van róla, ami egy HTC G2 készülékről származik.

htc-g2.jpg

A HTC G2 a pletykák szerint egy belépőkategóriás készülék lesz, hiszen a sejthető specifikációi erre engednek következtetni. Egymagos 1 GHz-es processzor, 512 MB RAM társaságában látja el a számítási feladatokat.A felhasználó belső tárhelye 4 GB, amit microSD kártyával bővíthet. A készülék kijelzője 3.5 hüvelykes lesz, 320 x 480 pixeles felbontással, a kiszivárgott kép felbontási is éppen ekkora.

A készülék bemutatója remélhetőleg a már említett 19.-ei eseményen lesz, amikor várhatóan bemutatják a HTC idei zászlóshajóját, a már nagyon is valósnak vélt One elnevezéssel. Hiszen a Bajnokok Ligája Celtic - Juventus meccsen, a reklámtáblákon is szerepelt már az elnevezés. Persze lehetséges, hogy az egész One családot akarták reklámozni. Pár nap múlva kiderül.htc-one-confirmed.jpg

Megjelent egy vissza számláló is a HTC weboldalán, ahol 19.-ig számolnak vissza. Továbbá kikerült az amerikai szolgáltatók árazása is, kivéve a Verizon-é. A többi szolgáltatónál a 32 GB-os verzió két éves hűségnyilatkozattal 199.99 dollárba fog kerülni, míg a 64 GB-os verzió 299.99 dollárba. A készüléket Európában hamarabb már március 8.-án forgalmazni kezdik, míg az Amerikai Egyesült Államokban március 22.-étől.

Forrás: geeky-gadgets.com, ubergizmodo.com, htcsource.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!