Hivatalos Kickstarter alkalmazás iPhone-ra

Icon.pngSzinte már mindenki hallott valamilyen úton-módon a Kickstarter nevű weboldalról, ahol a különböző ötletekhez lehet támogatásokon keresztül pénzt gyűjteni a megvalósításra. Egészen eddig csak böngészős felülete volt, most viszont már elérhető iPhone-ra is, amivel nyomon tudjuk követni a legfrissebb ötleteket.

1.jpg 2.jpg

A program elindulásakor alapvetően a készítők javaslatait találhatjuk, de természetesen mi magunk is kereshetünk kategóriák, illetve konkrét szövegek alapján. A normális kategóriákon kívül, mint a zene, film, játékok, megtalálható olyan lehetőség is benne, hogy a legnépszerűbbeket mutatja csak, valamint a becsillagozott, vagyis a kedvencek közé tett projekteket is külön szűrhetjük. A kedvencekhez való hozzáadást még megtoldották azzal, hogy a rendszer a megadott idő előtt 48 órával emailben értesíti a felhasználókat. A támogatáshoz, valamint a kedvencekhez adáshoz be kell jelentkeznünk a rendszerbe. Ezt meg tudjuk tenni Facebook-on keresztül, valamint a saját email címünket is használhatjuk regisztrációhoz.

3.jpg 4.jpg 5.jpg

A rendszert nagyon jól készítették el, ami annyit tesz, hogy könnyedén áttekinthető, egyszerű a használata, de mellette vannak benne látványos elemek, mint például a képek különleges effektje, amikor a lista a végére ért. A program ingyenesen érthető el iPhone-ra.

deathstar.png

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!