Na de mi változott? - Changelog Droid

logo.pngAki automatikus frissítéssel használja a Google Playt, sokszor láthatja, hogy egyik-másik alkalmazása frissült. Kényelmes dolog ez, csak egy dolgot nem tudunk meg ilyenkor, hogy mi változott az alkalmazásban. Márpedig fejlesztőink jóvoltából sokszor remek kényelmi szolgáltatások, új beállítási lehetőségek és funkciók kerülnek az appokba, amiről így lemaradunk. Ezen változtat a Changelog Droid.

Az alkalmazás követi a telepített alkalmazásaink változásait a Playen, és nem csak az utolsó frissítést, hanem a korábbiakat is megtekinthetjük rajta. Még akár telepíteni sem kell az adott alkalmazást, hanem elég csak megfigyelni. Ez akkor lehet hasznos, ha valami funkció vagy bug miatt nem használunk valamit, és várjuk, hogy kijavítsák. Amint ez megtörténik, telepíthetjük újra. Természetesen fordítva is működhet, akár feketelistára is tehetünk appokat, és akkor azokkal nem fog foglalkozni a továbbiakban.

A beállításokban (amit itt furán "lehetőségek"-nek hívnak a menüben) beállíthatunk értesítéseket is, illetve a frissítés mikéntjét, valamint az app működését szabályozhatjuk (például a változások nyelvének beállítása).

Ami miatt az app elérte nálam a "must have" státuszt az, hogy szépen, listába rendezve mutatja a frissítéseket, áttekinthető, egyszerűen kezelhető. Az app neve mellett lévő három pontra (holo menü) kattintva egy szalagon megjelennek az appal kapcsolatos lehetőségeink (indítás, előzmények, Play link, alkalmazásinfó, uninstall, feketelista, megosztás). A fizetős változatban lehetőség nyílik az alkalmazás témázására, illetve a reklámok eltávolítására.

unnamed.jpg unnamed (1).jpg unnamed (2).jpg

Amióta rátaláltam, gyakran használom, tényleg rendkívül praktikus progi, ajánlom mindenkinek!

Letöltés androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!