Megérkezett az új HTC One

Okostelefon új megközelítésben

A HTC a mai napon bejelentette új okostelefonját, a HTC One-t. Az egy darabból álló, teljes felületén tökéletesen illeszkedő HTC One-nal együtt az új HTC Sense® is bemutatkozik, melynek főbb újdonságai a HTC BlinkFeed™, a HTC Zoe™ és a HTC BoomSound™.

HTCOne_3V_White.jpg

"Manapság a felhasználók az állandó újdonságok, frissítések és információk áradatában élik mindennapjaikat. Igaz, hogy az okostelefon csupán egy módja a kapcsolattartásnak, az eddigi megközelítés azonban nem képes tartani a tempót a felhasználói szokások változásával." – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. "Az új HTC One-nal újraálmodtuk az általunk nyújtott felhasználói élményt, hogy együtt változzunk a felhasználói szokásokkal."

HTCOne_BW.jpg

HTC BlinkFeed: Kezdőképernyő, amin minden valós idejű

A HTC BlinkFeed az új HTC One alapja. Segítségével egyetlen állandó hírfolyammá alakítható a kezdőképernyő, ahol kizárólag a felhasználó számára releváns információk jelennek meg. Akár egy közösségi oldal aktuális híreiről, akár fotókról van szó, nem lesz szükség többé külön alkalmazásokban keresgélni az aktualitások iránt.

Az élmény kiterjesztésének érdekében a HTC helyi és globális tartalmakat is kínál a világ nagy médiavállalatain keresztül, mint például az AOL, ESPN, MTV vagy a Reuters. A partnerekről további információ elérhető a HTC Blog-on.

HTCOne_3V_Black.jpg

HTC UltraPixel kamera és HTC Zoe

A HTC UltraPixel kamera újragondolja a fényképezés és az élménymegosztás folyamatát. A HTC Zoe segítségével 3 másodpercenként nagy felbontású fotókat lehet készíteni, melyeket összefűzve nézhetünk meg. Ezeknek a Zoe ‘montázsoknak’ köszönhetően a képgaléria valósággal életre kel. Emellett minden esemény kapcsán, amelynek megörökítésében szerepel Zoe, automatikusan készül egy válogatás, vágással, effektekkel. Ezeket a videókat természetesen tovább lehet alakítani és megosztani a közösségi hálókon, e-mailben vagy egyéb alkalmazásokon keresztül.

Mindezek az új funkciók az f/2.0 objektívnek és az UltraPixellel érkező új szenzornak köszönhetőek, amely 300%-kal több fényt képes összegyűjteni, mint az okostelefonokban használt hagyományos kamera szenzorok. Az újdonság hozzájárul ahhoz is, hogy még a kedvezőtlen fényviszonyok között készült fotók is lenyűgözőek legyenek. Az ultraszéles látószögű előlapi kamera támogatja az 1080p videofelvételt, elősegítve ezzel a tökéletes önarckép vagy videó megalkotását. A több tengelyes képstabilizátor az elő- és hátlapi kamerával készült felvételek kapcsán is egyenletesebb videók készítését biztosítja. A HTC UltraPixel számos más funkcióval és effekttel is bír, mint például a továbbfejlesztett 360 fokos panoráma, sorozatfelvétel vagy emberek, tárgyak eltüntetése a fotóról.

HTC BoomSound

A HTC BoomSound a telefonok történetében elsőként bemutatja az előlapi sztereó hangszórókat, mely külön erősítővel és lenyűgöző full HD kijelzővel egészülnek ki a tökéletes multimédiás élményért. A Beats Audio™ integrációnak köszönhetően gazdagabb, élethűbb hangzás vár a felhasználókra játék, zenehallgatás, YouTube videók nézése közben is.

A HDR felvétel a duál mikrofonnal és a hangelemzéssel nagy felbontású videóhoz méltó, tiszta hangok rögzítését biztosítja. A telefonhívások pedig a HTC Sense Voice™ miatt élesebben hallhatók, háttérzaj esetén is.

HTCOne_Unibody_White.jpg

Fém unibody kialakítás

A legújabb Android Jelly Bean operációs rendszerrel és LTE-támogatással érkező készülék egy darabból álló, tökéletesen illeszkedő alumíniumházban kapott helyett és 4,7 hüvelykes full HD (1080p) kijelzőt tudhat magáénak.

Az ezüst és fekete színekben érkező készülék kijelzője ellenáll az apróbb karcolásoknak, csökkenti a tükröződést, miközben 468 ppi képpontsűrűséget, természetes színeket láttat.

HTCOne_PerLeft_White.jpg

Elérhetőség

Az új HTC One március elejével kezdődően világszerte 185 mobilszolgáltató kínálatában lesz jelen. További Információ és előregisztráció az új HTC One-ra a www.htc.com weboldalon.

Forrás: HTC sajtóközlemény

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!