Huawei Ascend P2

A Huawei ma este bejelentette legújabb zászlóshajóját, az Ascend P2-t, de nem csak a megjelenés időpontjűt, de a várható árat is megosztotta a közönséggel. A telefon a második negyedévre várható, és 375 angol fontba fog kerülni, legalábbis a szigetországban, bár ebből már kiszámolható az ár a világ többi részén is. És akkor lássuk, mit fog tudni a készülék.

352642.jpeg

A telefon 4.7 inches kijelzővel érkezik, melynek a felbontása 720p, a kijelző szinte a telefon szélétől a másik széléig tart. Úgy tűnik, idén ez lesz a trend, mivel a telefonok fizikai méretét már nem kellene növelni, így a kijelző mérete határozza meg a telefon méreteit szinte kizárólag. A hátlapon 13 megapixeles, HDR-képes kamera foglal helyet, míg elől 1.3 megapixeles kamera biztosítja a videóhívásokat. A készülék tároló memórija 16 GB, lelke egy 1.5 GHz-es processzor. Bár nem derült ki egyértelműen, de valószínűleg 4 magos a proci, mert állítólag roppant gyors és akadásmentes lesz a készülék. Alaprendszere Android 4.1 Jelly Bean lesz.

354944.jpeg

Kétféle színben, fehérben és feketében lesz kapható, és bár még nem tudni, pontosan hol, ám a Huawei ma bejelentette partnerségét Európában az Orange szolgáltatóval, így náluk biztosan beszerezhető lesz.

Forrás: Know Your Mobile

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!