Samsung bejelentés: Galaxy Note 8.0

A Samsung ma reggel bejelentette legújabb 8 inches tabletfonját, a Galaxy Note 8.0-t. A készülék forradalminak van beállítva, ám közel sem az, technikai felszereltsége, bár nem rossz, de hagy némi kívánnivalót maga után. Természetesen lehetne hosszan taglalni a szoftveres újdonságokat is, ám mostanra elmondhatjuk, ez is a szokványos Note felszereltség.

GALAXY-Note_1.jpg

Természetesen sejthető, hogy a tablet az iPad mini konkurrenciájaként lett pozícionálva a piacon, és valószínűleg el is fogják érni a céljukat, sokan fogják ezt választani a szintén 8 inches iPad helyett, hiszen jóval olcsóbb áron várható, hasonló szolgáltatásokkal. Ugyanakkor, az Apple rajongók természetesen meg fognak maradni saját kedvencüknél.

GALAXY-Note_2.jpg

Részemről nem fogok 10 inchnél kisebb tabletet vásárolni, egyszerű okból. A 10 inchnél kisebb felület számomra már a kezelhetetlenül kis, inkább csak mobil készülék, erre a célra pedig egy 4-5 inches mobil is tökéletesen megfelel. Ugyanakkor az ára hasonló összeg lehet majd, mint a 10 inches társáé.

Tovább nem is szaporítanám a szót, jöjjenek az adatok:

note8_adatok.jpg

Képek forrása: Samsung Tomorrow

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!