Az LG idei készülékei

Az LG bemutatta az idei készülékpalettáját, így mindenki megtalálhatja a megfelelő okostelefonját az LG készülékei között. Az összes készülékről tudtunk már, de jó így együtt látni őket. Megmutatták az Optimus G pro készüléket, az LTE hálózatokra is kapcsólódni képes F5 és F7 telefonokat, a frissített Optimus L II szériát, és Optimus Vu és Vu II phableteket.

ossz.jpg

LG Optimus Pro

A készülék a gyártó idei zászlóshajója ehhez méltó hardverrel, hiszen a készülék, 5.5 hüvelykes full HD IPS kiejlzővel, Qualcomm Snapdragon 600 chipszettel, amiben 1,6 GHz négymagos Krait 300 processzor és Adreno 320 GPU található. A készülékben 2 GB RAM van, 13 megapixeles elsődleges és 2,1 megapixeles másodlagos kamerája van. Mindezt 3140 mAh akkumulátor látja el energiával. A készüléken előretelepített Android Jelly Bean 4.1 operációs rendszer van, az LG legfrissebb Optimus UI társaságában.

Gpro.jpg

LG Opitmus F széria

Az újonnan bemutatott F széria, elérhető áron kínál LTE hálózati elérést. az első két tagja pedig az Optimus F7 és az F5.

fseries.jpg

Az LG Optimus F7 4,7 hüvelykes 720p felbontású IPS kijelzővel, és 1,5 GHz kétmagos processzorral 2 GB rammal érkezik. A készüléknak 8 megapixeles kamerája és 8 GB beépített tárhelye van és bővíthető microSD memóriakártyával. A készülék méretei 131.7 x 68.2 x 9.6mm.

Az LG Optimus F5 4,3 hüvelykes qHD felbontsáú IPS kijelzővel, 1.2 GHz kétmagos processzorral és 1 GB rammal érkzeik. 5 megapixeles kamerája és 8 GB beépített tárhelye van, melyet szintén lehet bővíteni microSD kártyával. Az F5 még kompaktabb hiszen méretei: 126.0 x 64.5 x 9.3mm.

LG Optimus L II széria

A gyártó frissítette az elfogadható árú készülékeit, három készülékkel, így születtek meg a kövekező készülékek, az L7 II, L5 II és az L3 II. A széria különlegessége, hogy minden tagjának van Dual-SIM verziója is.

gsmarena_042.jpg

Az Optimus L7 II 4.3 hüvelykes IPS WVGA felbontású kijelzőt kapott, és a készülék lelke egy Qualcomm MSM8225 Snapdragon S4 Play chipszet, amiben 1 GHz kétmagos processzor van Adreno 203 GPU táraságában. A készülékben 768 MB ram van. A készülék kamerája 8 megapixeles, LED vakuval. A beépített tárhely 4 GB méretű, amit könnyen bővíthetünk microSD kártyával. A másodlagos kamera VGA felbontású. A készüléken Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer van előretelepítve és az egészet 2460 mAh akkumulátor látja el energiával.

L7.jpg l7dual.jpg

 

Az Optimus L5 II 4 hüvelykes IPS WVGA kiejelzője van, 1 GHz MediaTek MT6575 egymagos processzorral és PowerVR SGX531 GPU-val. Amit még tudni lehet, hogy a kamerája 5 megapixeles, és Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel érkezik.

l5.jpg l5dual.jpg

Végül pedig az Optimus L3 II, a széria legkisebb tagja, hiszen 3,2 hüvelykes QVGA felbontású IPS kijelzője van. 1 GHz egymagos MediaTek processzorral, 3 megapixeles kamerával és microSD bővíthetőségi lehetőséggel érkezik. A készüléken szintén Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer van.

l3.jpg l3dual.jpg

 

Az L II készülékek a második negyedévben lesznek elérhetőek a felhasználók számára.

LG Optimus Vu and Vu II

További bemutatott készülékek az LG Optimus Vu és Optimus Vu II phablet. Mind a kettőt bemutatták már 2012-ben, nagyon limitált elérhetőségben, igazából szinte csak Korában volt kapható. Nem igazán tudni mi volt ezzel a célja a cégnek, hogy újra bemutatta.

vu2.jpg

Az összes készüléket bemutatta már az LG a sajtónak, de legalább kicsit jobban megismerhettük őket.

Forrás: gsmarena.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!