Bogyó és Babóca - A barátság

Icon.pngA mai nap egy kisgyerek számára készült iPad alkalmazást mutatok be nektek, mégpedig a Bogyó és Babóca - A barátság című mese tabletes változatát, ahol nem csak maga a szöveg található meg, hanem bábjátékos előadásként hallgathatják meg a gyerekek, amelyet Ónódi Eszter olvas fel, valamint a hangulat fokozásához a sokak által kedvelt Alma együttes kíséri.

A Sanoma Media Budapest kínálatában a Bogyó és Babóca már az ötödik iPad-mesekönyv: D. Tóth Kriszta nagy sikerű Lolamesék-sorozata mellett Berg Judit Hisztimesék című gyerekkönyve is elérhető interaktív, animált, játékkal kiegészített hangoskönyv formájában. 

1.jpg 2.jpg

Az elsöprő sikerű mesekönyv-sorozat első részében a két főszereplő, Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány találkozásának történetét egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában ismerhetik meg a gyerekek. A Bogyó és Babóca-rajongók ezen kívül megismerhetik Bogyó házát, szobáit, személyes tárgyait, megnézhetik a csigafiúról készült fényképalbumot, és a mesesorozat többi szereplőjének házikóját is kiszínezhetik. A rengeteg  animációt és hangot tartalmazó interaktív alkalmazás remek szórakozás a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

A programban nem csak a mesét hallgathatják meg a kicsik, hanem megismerhetik Bogyó házát, szobáit, személyes tárgyait, megnézhetik a csigafiúról készült fényképalbumot, és a mesesorozat többi szereplőjének házikóját is kiszínezhetik.

3.jpg

Az alkalmazás szinte teljesen interaktív, vagyis a kisgyermekek figyelmét teljesen leköti, valamint nem csak ők, hanem a szülők is élvezhetik Bogyó és Babóca történetét. A mesekönyv 1,79 Euróért vásárolható meg az App Store-ból.

4.jpg 5.jpg

Letöltés iPad-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!