Invitation Processor

logo.pngEnnél frappánsabb címet nem tudtam ehhez az apphoz kitalálni, hiába - hétfő reggel van. Aki a Google Naptárat használja másokkal közösen, az biztos szembesült már azzal, hogy meghívják egy eseményre, ő meg szerencsétlenkedik a telefonján, hogyan is fogadja el azt.

Nos ezennel vége a a tortúrának, nem kell már böngészőben megnyitni egy másik fiókhoz tartozó naptárat, amit nem mellesleg nem támogat annyira egyik-másik böngésző, és nem kell keresgélni többet, hol és mit csinálj.

Az alkalmazás ingyenes és fizetős változatban létezik. Mindkettő képes arra, hogy a változatos formátumú eseménymeghívókat (pl. iCal .ics, .vcs) azonnal beemelje a naptáradba, ami nem kizárólag a Google Naptár lehet, hanem akár a K9 és utódja, a Kaiten naptárszolgáltatása, vagy éppen a HTC és Samsung készülékek gyári naptáralkalmazása is. Annyit kell csak tenni, hogy a meghívót ezzel az appal nyitjuk meg, és máris hozzáadható az esemény a kiválasztott naptárunkhoz.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

A fizetős verzió természetesen reklámmentes, valamint támogatja az ismétlődő eseményeket, és a későbbi esemény-változtatásokat is.

Próbáld ki az ingyenes verziót, ha tetszik, akkor meg vedd meg, érdemes!

Letöltés androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!