Slide Magazin - igényes újság iOS-re

Icon.pngAz App Store-ban egyre több magyar nyelvű magazin jelenik meg, aminek a listáját a Slide Magazin bővíti. Ez az újság elég sok mindenben kitűnik a többi közül, mint például maga az, hogy ingyenesen tölthető le, a másik pedig a teljesen egyedi animációs felülete, ami részben interaktív.

A program letöltése után a számokat ingyenesen le lehet tölteni, bár egyenlőre még csak a januári érhető el, de a továbbiak is ingyenesek lesznek. Tartalom szempontjából nincsen gond vele, amit már a szám mérete is bizonyít (180 MB). A januári kiadásban összesen tíz témakör található mindenféle témában, mint például Apple-hírek, technika, órák, illetve még jó néhány érdekesség.

Még korábban említettem, hogy a magazin részben interaktív, ami egészen pontosan annyit takar, hogy ha a képernyőre kétszer bökünk, akkor eltűnik a szöveg és csak a kép látszódik, valamint teljesen új képeket mutathat meg. Ezek a lehetőségek akkor érhetőek el, ha a cikk elején található egy + jel, illetve a kiegészítő képek a megfelelő résznél lesznek (pl. a fegyvereknél).

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Néhány cikk csak fektetett nézetben érhető el, de a program ezt egyértelműen jelzi is számunkra, ugyanis nem is enged tekerni, hanem mutatja, hogy fordítsuk el a készüléket. Ez viszont visszafele is igaz, így aki szereti lezárni az orientációt, azt kényelmetlenül érheti.

4.jpg 5.jpg

Mint azt már írtam, a magazin ingyenesen letölthető, ami pedig igazán különlegessé teszi, hogy nem csak iPad-re, hanem iPhone-ra is elérhető az igényesen elkészített Slide Magazin.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!