Acer Liquid Z2

Az Acer is csatlakozik az okostelefongyártókhoz

Bemutatta az Acer a legújabb okostelefonját, a Liquid Z2-t, amely számukra egy apró lépés az okostelefonok világába. Néhány olyan funkcióval érkezik a telefon, aminek köszönhetően kevésbé érezhető a cég átállása. Ilyen például a Quick Mode nevű launcher, amit kifejezetten azok számára készítettek, akik teljesen idegenek az Android világában.

1.JPG

A készülék, mint említettem, csak egy apró lépés volt jelenleg az Android világába, így hardver ügyileg nem vitték túlzásba. Ez egészen pontosan egy 3.5 hüvelykes 380 x 320 pixeles felbontású kijelzővel érkezik, valamint egy 1GHz-es egymagos processzor fogja hajtani, a hátlapon pedig egy, mindössze 3 megapixeles, kamera helyezkedik el.

A telefon igazán pénztárcakímélő, ami azt is jelenti, hogy nem szabad tőle prémium minőséget várni, de legalább apró, könnyen elfér a zsebben, valamint nem ronda. Az lehet, hogy vastagsága van, de a súlya egyáltalán nem mondható nehéznek.

3.JPG

Azt várnánk, hogy ilyen gyenge specifikációkkal egy régi operációs rendszer fog futni rajta, de Jelly Bean-nel, vagyis 4.1-el érkezik. Elméletileg ezzel a hardverrel is gördülékenyen megy, illetve a kamera is viszonylag gyorsan elindul.

4.JPG

A leegyszerűsített kezelőfelület miatt, amit a Quick Mode biztosít, olyanok számára is elgondolkodtató lesz a készülék vásárlása, akik tartózkodnak a okostelefonoktól, hogy túl nehéz a használatuk, viszont a funkciókkal meg szeretnének élni.

Forrás: techradar.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!