Photoshop Touch for phone

icon.pngAz Adobe kiadta közismert képszerkesztő alkalmazását iPhone és Android telefonokra, így innentől kezdve lehetőségünk van mobilunkon is szerkeszteni a képeket, nem csak tableten. A rossz hír az, hogy ez nem univerzális alkalmazás, tehát hiába rendelkezünk a tabletes verzióval, ettől még meg kell vennünk ismét. A jó hír, hogy az ára 5 dollár, ami egy ilyen tudású alkalmazásért nem túl sok. Nézzük, mit tehetünk meg az app segítségével.

  • A program az összes Photoshop effektet ismeri, a képeket kombinálhatjuk egymással is, az eredményt pedig megoszthatjuk Facebook-on vagy Twitteren, vagy bármely, a telefon által ismert megosztási módon.
  • Használhatjuk a népszerű PS lehetőségeket, mint a rétegek, a kiválasztó eszközök, a finmbeállításokat és a filtereket
  • A képeket elláthatjuk grafikus szövegekkel, amit aztán keretezhetünk, árnyékolhatunk, színátmenettel láthatjuk el, és így tovább
  • További lehetőség a Camera Fill, melynek segítségével egy réteget kitölthetünk a kamera képével
  • Az elkezdett projektek tovább folytathatók iPad-en (ha megvetted rá az appot), bvagy asztali készüléken, amennyiben legalább a CS5.1 verzióval rendelkezel, és regisztráltál az ingyenes Adobe Creative Cloud szolgáltatásra. A projekted automatikusan szinkronizálódik a felhőbe, így nem is kell azzal foglalkozz, hogy kerül át a másik eszközre
  • Ingyenes Creative Cloud tagság 2 GB tárterülettel, ahol eltárolhatod projektjeidet
  • Nagy felbontású képeket is kezel az alkalmazás, egészen 12 megapixeles felbontásig
1.jpg 2.jpg 3.jpg

A Creative Cloud egyébként is nagyszerű lehetőségeket tartogat számunkra, hiszen a fizetős tagság magába foglalja az összes Adobe alkalmazás használatát az előfizetés idejére, és csak sok év alatt fizetünk ki egy teljes Master Collectiont. Sőt, ahogy frissülnek az alkalmazások, folyamatosan kapjuk a frissítéseket. És ez még nem minden! A csoportos előfizetés ebben az évben ugyanannyiba kerül, mint az egyéni, ám ezért a pénzért akár 10 felhasználó használhatja egyszerre, természetesen lehetőség van tovább bővíteni a keretet. Amennyiben érdekel az Adobe Creative Cloud előfizetés, szívesen adunk további információt, ha írsz nekünk.

4.jpg 5.jpg

Letöltés iPhone-ra: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!