Sony Portable Wireless Server - hordozható tárhely

Ezen a héten a Mobile World Congress kiállításon, a Sony megmutatta az új hordozható vezeték nélküli szerverét a WG-C10-et, amely a nyári hónapok folyamán lesz kapható. A készüléket lehetővé teszi, hogy egyszerre nyolc felhasználó csatlakozzon rá, ezzel további tárhelyet biztosítva számukra, továbbá képes tölteni is a telefonokat és tableteket.

sony-portable-wireless-server.jpgA készülékre csatlakozott felhasználók képesek a tartalmakat egymástól függetlenül használni. Viviano Cantu a Sony Electronics média és marketing igazgatója elmagyarázta, miért is van erre szükség.

"Mindannyian találkoztunk már a következő esetekkel, hogy az okostelefonom memóriája tele van, nem tudom feltölteni a képeket Facebookra a fényképezőgépemről, elvesztettem a telefonom és minden adatomat, vagy lemerült az okostelefonom. Ezzel a vezeték nélküli szerverrel, a felhasználók könnyen hozzáférhetnek az adataikhoz, és hozzáadhatnak újabb elemeket. Ideális a fotósoknak, sokat utazó üzletembereknek, és nyaraló családoknak."

A Sony Portable Wireless Server 10 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé, és használható áramforrásként a telefonoknak ha szükséges.

Az alábbi videót tették közzé, hogy bemutassák az eszköz képességeit.

Forrás: liliputing.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!